Hvordan dekke Sømmene i Beadboard

April 25

Et ark med beadboard er ferdig sømmer designet for å passe perfekt sammen. Når den er riktig installert, kan du ikke engang fortelle en søm er der. Problemet med sømmer oppstår når du må klippe et stykke av beadboard til å passe, da har du det som kalles en rumpe søm. Når du skal dekke baken sømmer i beadboard, akkurat som de ferdige sømmene, vil du ikke engang merke til det er det.

Bruksanvisning

1 Fyll søm felles med tre kitt. Bruke sparkel, glatt tre kitt over beadboard søm før det er selv med begge sider av de tilstøtende deler av beadboard. La kitt tørke.

2 Sand dekket felles med 220 sandpapir.

3 Tørk av sømmen med tack klut for å fjerne støvet opprettet av sliping.

4 Fyll skjøten inntil tørket kitt er selv med de tilstøtende deler av beadboard. Du må kanskje gjøre dette et par ganger fordi tre kitt krymper som det tørker.

Hint

  • Tillat alltid minst 24 timer for tre kitt for å tørke og herde. Hvis du ikke gjør det, vil kitt komme seg i biter, og du blir nødt til å starte på nytt fra beginning.Always prime sparkel i skjøten. Du må prime tre kitt før male det eller den endelige maling farge på dekket sømmen vil ende opp mørkere enn resten av beadboarded veggen.
  • Aldri hoppe dekker sømmen minst to ganger. Hvis du hopper dekker sømmen to ganger du ende opp med en skjemmende og merkbar divot.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com