Hvordan å fjerne maling flekker fra tregulv

January 21

Hvordan å fjerne maling flekker fra tregulv


Tregulv kan legge til en luksuriøs, særegent utseende til din plass. Imidlertid kan noen spruter maling forvandle den uberørte effekten av løvtre i en slurvete inntrykk. Paint sprutet på gamle tregulv har hatt tid til å jobbe inn i porene i gulv og bare en komplett sliping og lakkering jobb kan fjerne det. Imidlertid kan de riktige kjemikalier og en svak touch fjerne maling spruter på nytt tregulv.

Bruksanvisning

1 Bruk varmt vann til de spruter. La vannet for å suge inn i malingen i fem minutter.

2 Bruk en nylonbørste eller gammel tannbørste til lett børste bort malingsrester. Børst i en sirkulær bevegelse og legge litt press. Bruk en plastskrape for å fjerne store flekker av maling.

3 Tørk opp noen fjernet rester med en lofri klut.

4 Påfør en liten mengde white spirit hvis varmt vann ikke fungerte. Tillat white spirit for å suge inn i malingen i fem minutter.

5 Scrub malingen spruter med en fin stålull ved hjelp av lette, sirkulære bevegelser. Bruk en nylonbørste eller tannbørste å øse sammen noen fjernet maling.

6 Tørk opp eventuelle rester med en lofri klut.

7 Påfør en liten mengde maling tynnere hvis både varmt vann og white spirit ikke har fungert. La malingen tynnere å suge inn i malingen i fem minutter.

8 Bruk plastskrape, nylon børste og fin stålull for å fjerne maling fra gulvet. Pass på å ikke huljern gulvet med skrapen for å hindre at maling tynnere fra å komme under overflaten lakk.

9 Tørk bort malingsrester med en lofri klut.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com