Skadeinsekter av Boxelder Maple

March 11

Den Boxelder lønn er også kjent under sitt vitenskapelige navn asklønn og er medlem av Aceraceae familien. Dette flerårig er også kjent som aske-blad lønn og tre-leaf maple. Boxelder Maples er utsatt for angrep av en bestemt pest, den Boxelder bug. Disse skadedyr feed på Boxelder og mange andre medlemmer av lønnetrær familien.

Identifikasjon

Boxelder bugs er insekter som suger som måler 1/2 inches i lengde ved forfall. Disse skadedyr er svart i fargen, med røde linjer som går langs ryggen. Boxelder bugs er vingeløse, mens i nymphal scenen. Samle på boxelders i store tall, feeds dette insektet på treet i sommermånedene. Boxelder insekter kan bli en plage pest når i store grupper. Disse skadedyr ofte finner veien inne i husene i løpet av våren og sommeren.

effekter

Boxelder bugs ofte samles på trestammer og greiner av Boxelder Maples. Fôring på plantesaft, Boxelder bugs plassere sine piercing munndeler i blader og trekke ut saft. Alvorlige skader på bladene er uvanlig, men etterlater ofte vises stiplet eller flekket fra fôring. Boxelder bugs ikke reprodusere innendørs men ofte vandre inne gjennom åpne dører og vinduer. Disse insektene er mer en plage enn et alvorlig problem, siden de ikke bite eller stikke og fôring skade boxelders er minimal.

Kontroll

Boxelder bugs er uforutsigbar, og det er ingen måte å fortelle fra år til år hvis de vil bli en plage. Populasjonen av dette insekt er avhengige av gode værforhold. Lange, varme somre med lite nedbør er vanligvis ansvarlig for høye bestander av Boxelder bugs. Sprøyting treet med foliar insektmidler, som for eksempel diazinon kan bidra til å holde Boxelder insekter i sjakk. Gjennomvåt din Boxelder med såpevann kan redusere antall Boxelder bugs på treet. Kombiner en ss. flytende oppvaskmiddel med 1 liter vann for best resultat. Holde Boxelder bug tallene lave utendørs ofte bidrar til å redusere antall feil som kommer innendørs. Boligeiere som finner seg selv med høye bestander innendørs bør støvsuge dem opp eller feie dem ut døren. Boxelder bugs er vanligvis tolerante av bug avstøtende spray og huseiere må ofte plukke dem opp og kaste dem til å eliminere angrep.

betraktninger

Mens Boxelder insekter er de vanligste skadedyr av Boxelder Maples, de er utsatt for angrep av blad-footed bugs også. Den vestlige nåletre frø bug er et blad-footed bug og er noen ganger sett på boxelders. Disse insektene har bakbein som har blad-lignende strukturer, som er der de fikk sitt navn. Leaf-footed bugs formere seg raskt og er ofte plagsomme skadedyr. Som Boxelder bug, trenger blad-footed bugs ikke bite eller stikke mennesker.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com