Hva er en Fractured Water Well?

February 7

Hva er en Fractured Water Well?


Den hydrofracturing av vannbrønner er en metode for å skape større åpninger i berggrunnen i nærheten av en brønn for å øke utbyttet av brønnen. Frakturering av brønner begynte i olje- og gassindustrien for å øke produksjonen fra brønnene. Tidlige metoder for godt oppsprekking følger med dynamitt eller tørris for å skape brudd. Frakturering med vann under høyt trykk erstattet disse tidligere fremgangsmåter fordi borere oppdaget at vann er en enklere medium å kontrollere.

Bygging av Fractured Water Wells

En brukket brønn er satt dypt i berggrunnen. Brønnen er avhengig av naturlige sprekker i berggrunnen for å overføre vann inn i borehullet for utvinning. Nye brønner som har en lav rente eller gamle brønner som har et redusert vann avkastning er kandidater for hydrofracturing. Høytrykksvann skaper store sprekker i berggrunnen som tillater et større område for vann å strømme gjennom for å nå brønnen. Prosessen med oppsprekking noen form for godt er underlagt føderale og statlige etater som Environmental Protection Agency og statlige miljø- og vann byråer.

Fracturing Metode for Water Wells

Hydrofracturing er den vanligste metoden som brukes i oppsprekking, fra datoen for offentliggjøring. For å kontrollere plasseringen av brudd, vil arbeiderne installere pakkere i borehullet for å isolere området for brudd. Pakningene passer inne i brønnen og inneholder vann som den pumper inn i borehullet. Arbeidere montere pakningene minst 60 fot under jordoverflaten og 40 fot under brønnforingsrøret for å sikre at den øvre del av brønnen opprettholder ikke skade under fraktureringsprosessen. Brønn arbeidere pumpe vann gjennom pakningene ved høyt trykk og overvåke trykket i brønnen. Et trykkfall indikerer et brudd etablering eller utvidelse i berggrunn og at vann kommer inn i rock. Vannet pumper inn i fjellet opp til 30 flere minutter for å sikre at brudd i berggrunnen er tilstrekkelig.

Fordeler med Frakturering Water Wells

Hydrofracturing vil ofte øke utbyttet av vann godt. I noen tilfeller, en økning på mellom en halv og 5 gallon per minutt er oppnåelig. Mens hydrofracturing er ikke effektiv for alle fjellformasjoner, arbeiderne fortsette å bruke denne metoden fordi programmet ofte gir positive resultater. Wells i lav avkastning fjellet kan se fordelene fra hydrofracturing kort tid etter byggingen av brønnen. Andre brønner som produserer tilstrekkelig vann etter installasjon kan finne at utbyttet avtar med tiden på grunn av silt bygge opp innenfor de sprekker.

oppsprekking Gjeld

Oppsprekking av skifer i produksjonen av naturgass har generert kontrovers. Ved produksjon av naturgass, kan det hende at frakturering væske består av vann, sand og andre kjemikalier, som er forskjellig fra den hydrofracturing som bare bruker vann. Per dato for offentliggjøring, er EPA avgjøre om en sammenheng mellom sprekkene skifer for naturgass og negative effekter på nærliggende drikkevannsbrønner.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com