Hvordan lage din egen tre 4-Post Bed

April 13

En himmelseng er en av de mest klassiske stykker av møbler. Opprinnelig innleggene fungert som støtter å henge gardiner rundt sengen. Dette ga en varmere sovemiljø i vinter og forbedret privatliv. Den moderne himmelseng tilbyr det klassiske utseendet av antikke soveromsmøbler av hensyn til utseende heller enn varme eller personvern. Prosjektet krever en velutstyrt trearbeid butikk og en gjør-det-yourselfer med avanserte bonde ferdigheter.

Bruksanvisning

1 Bygg en ramme for å støtte madrassen. Størrelsen på støtten ramme avhenger sengestørrelsen som brukes, med en konge eller dronning size åpenbart større enn en enkeltseng. Bygg en perimeter ramme av 2-av-10-tommers trelast kuttet til riktig størrelse på sengen og festes med tre 3-tommers skruer i hvert hjørne.

2 Skjær fire støtter å passe mellom sengen støtte rammen fra side til side. Fest disse på plass hver 16 inches med tre 3-tommers skruer fra hver ende.

3 Klipp to stykker av 1/2-inch kryssfiner til å passe som en topp til sengerammen. Ikke installer kryssfiner dekselet på dette tidspunktet.

4 Gjør innleggene. Skjær fire 4-by-4-tommers biter av tre til 4 fot lang. Som omtalt element av sengen, er innleggene vanligvis laget av en møbler-grade hardwood. Hvis du planlegger å forlate innleggene kvadrat, kan du sand dem glatt på dette tidspunktet.

5 Slå innleggene til et dekorativt utseende. Skjær forrige utklipp innlegg til en lengde som du kan montere på dreiebenk. Den resterende delen av innlegget vil tjene som bunnen av innlegget, er under sengen nivå og vil forbli torget.

6 Vri de fire innlegg. Du kan velge å gjøre de to innleggene på hodet lenger og av en annen utforming enn de ved foten av sengen. Start med en gouge å runde innleggene. Bruk skjevheter og andre snu verktøy for å lage hva mønster av kurvene og band du ønsker. Den øverste er ofte slått til en avrundet spiss.

7 Bor et 1/2-tommers hull ca 3 inches dypt i sentrum av den snudde segment av hvert innlegg. Bore et tilsvarende 1/2-tommers hull i sentrum av den gjenværende kvadratisk segment i hvert innlegg. Sette inn en 1/2-inch dowel inn i basen og passer den viste segment til det å lage hele stolpen. Flekk innlegg og eksponerte delen av sengerammen.

8 Fest innlegg til sengerammen med 3-tommers skruer og kjøre inn innlegget fra innsiden av rammen i hvert hjørne.

9 Plasser kryssfiner på rammen og feste den på plass ved hjelp av 1 1/2-tommers skruer. Plasser boksen våren og madrass på rammen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com