Energy Star-kvalifisert Gass kondensat vannvarmere

April 4

Energy Star-kvalifisert Gass kondensat vannvarmere


Det finnes en rekke oppvarming av vann, gass apparater som finnes på markedet i dag, inkludert naturlig trekk, direkte vent, tankless og gasskondensevarmtvannsberedere. Gass kondenserende enheter er utformet for å redusere energikostnadene gjennom effektiv bruk av varme produsert fra avgasser.

Sammenligning

Tradisjonelle varmtvannsberedere benytte brennerne for å varme opp vann og deretter tømme de varme forbrenningsgassene til utsiden. Kondenserende vann varmer bruke varmen fra forbrenningsgassene for ytterligere å varme opp vannet. Dette fører til mer varme til den samme av mengden av brennende gass.

Savings

Huseiere kan se en reduksjon i deres oppvarming regningen til melodi av mer enn $ 100 hver år eller 30 prosent av vannet oppvarming regningen, som i 2010. Effektiviteten tilsvarer mindre gass, som også betyr en reduksjon i utslipp av klimagasser.

Redusert Oppvarming Tid

På grunn av hvor effektivt gasskondensevarmtvannsberedere, vannet i tanken varmes opp raskt med hastigheter nesten like raskt som det er fylt. Dette kunne like færre kalde dusjer for den siste personen opp om morgenen.

regjerings~~POS=TRUNC Rabatter

Som i 2010, kan kvalifiserte huseiere motta et skattefradrag på 30 prosent, eller opp til $ 1500, ved hjelp av en Energy Star-kvalifisert gasskondensevarmtvannsbereder. Beløpet kan avhenge av modellen valgt og huseiere bør sjekke for å se at rabatter er tilgjengelig i deres postnummer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com