Hvordan Kill Fire Ants Alltid

February 26

Hvordan Kill Fire Ants Alltid


Brannen maur, ligger for det meste i de sørlige og sørøst deler av USA, er kjent for sin svært aggressive natur og smertefull brodd. Denne lille skapningen er en av de sterkeste dyrene på jorden i forhold til sin størrelse (det kan løfte over fem ganger sin egen vekt), og er kjent for å angripe uten provokasjon. Svermer av brann maur vil angripe noe, og er i stand til å drepe små dyr. Heldigvis finnes det metoder for å eliminere disse små redsler.

Bruksanvisning

Hvordan Kill Fire Ants i hjemmet og hindre at flere kommer inn

1 Først blande oppvaskmiddel og vann i en bøtte og hell blandingen utenfor rundt huset. Denne blandingen ikke bare fungerer som en frastøtende (hindrer flere brann maur fra å komme inn i hjemmet), men vil drepe eventuelle brann maur som kommer i kontakt med den.

2 På harde gulv inne i hjemmet (dvs., linoleum, tre, flis, etc.), spray en husholdning renere som inneholder blekemiddel direkte på maur. Blekemiddel vil drepe dem i løpet av minutter.

3 Vent noen minutter for alle fire ants å dø, og rydde opp de døde maur med en mopp og en blanding av vann og blekemiddel. Den ekstra blekemiddel i vannet vil drepe eventuelle gjenværende fire ants som ikke har dødd.

4 Å drepe brann maur på teppet, spray en blanding av vann og såpe eller vaskemiddel direkte på maur. Dette vil drepe brann maur i løpet av minutter.

5 Rydd opp de døde brann maur med en fuktig klut. Fille vil tørke opp eventuelle døde brann maur, og vil også bidra til å fjerne såpe igjen i teppet.

Ved hjelp av såpe og vann for å drepe Utendørs Fire Ants

6 Mix såpe eller vaskemiddel i en bøtte med varmt vann.

7 Hell blandingen direkte på befengt område eller reiret, og straks forlate området for å hindre et angrep.

8 Tilbake befengt område eller nest etter to dager og hell mer av blandingen på de områdene. (Reiret vil bli markert med en stor jordhaug.) Dette vil drepe eventuelle gjenværende fire ants som overlevde første gang eller hell rømt og returnert.

Bruke Brann Ant Bait

9 Begynn å bruke brann maur agn tidlig i høst. Dette vil ikke bare drepe brann maur, men vil også hindre at brann maur fra å vende tilbake neste vår.

10 Spre brann maur agn i forholdet to pounds for hver acre av landet. Dette skaper en jevn fordeling, og er en svært effektiv mengde av agn.

11 Unngå å forstyrre brann maur reir ved å gå i nærheten av det. Dette vil føre til brann maur til å bli sint og angripe. Rett og slett kaste agnet i retning av reiret.

Hint

  • Når jeg prøver å drepe brann maur, sørg for å bruke lange ermer, hansker, bukser og sko. Den aggressive natur brann maur kan ikke understrekes nok. Iført denne typen klær vil bidra til å forhindre en svært smertefull brodd.
  • Brann maur agn bør unngås når det er mulig, siden agn er i stand til å drepe alle maur. Andre varianter av maur faktisk tjene som naturlige fiender av brann maur. Andre typer maur kan forsinke utbyggingen av en brann maur koloni. Som sådan bør agn være en siste utvei.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com