Slik fjerner speil med J-klipp

January 15

Slik fjerner speil med J-klipp


En rammeløse speil er ofte montert på en vegg med J-klipp, et metall stykke i form av bokstaven J. ett klipp kan være plassert nær hvert hjørne av speil langs øvre og nedre kant. Speilet hviler i bunnen kanal av klippene og bruker de beste klippene for støtte. Klippene kan være knapt merkbart eller kan være dekorative. J-klipp mount til vegg stendere med molly bolter for en tyngre program eller med skruer. Mirror fjerning er en to-person jobb å sikre at ingen skade på speilet eller veggen bak speilet.

Bruksanvisning

1 Clear en plass i nærheten der du kan plassere speilet etter at du fjerner den fra veggen. Pass på at dette stedet er sikker og gir ingen farer som kan ødelegge eller skade speilet.

2 Løft speilet opp med en person på hver side i tandem. Hver person bør grep hans side av speilet med en hånd nær bunnen og den andre nær toppen. De øvre J-klemmene har en liten mengde av avstand, omtrent 1/4 tomme til 1/2 tomme, at speilet kan løfte opp for fjerning. Skyv speilet oppover for å frigjøre den nederste kanten.

3 Sving den nederste kanten av speilet fra veggen på en 20-graders vinkel. Dette vil gjøre det mulig for bunnen av speilet for å gli ut av de nedre J-klemmene, hvor det tidligere hvilte.

4 Skyv speilet nedover for å avslutte de beste J-klipp, fortsetter å gripe den fast nær toppen og bunnen, og sett den til side på en flat stabil overflate. Både mennesker må flytte på samme hastighet. Plasser speilet forsiktig i ryddet plass.

Hint

  • Hvis speilet har en selvklebende bakside feste den til veggen, må du bruke en boks cutter for å løsne limet som du trekker speilet ned fra toppen klipp. Slipp limet ved å skjære det bort fra topp til bunn.
  • Hvis speilet er veldig lang eller stor, tildele en tredje person til å tåle vekten av speilet i sin midsection slik at den ikke faller eller knipse.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com