Hvordan Size en Hydronic Boiler

September 20

Nøyaktig og kode-kompatibel dimensjonering av en kjele er standard praksis for VVS og HVAC-teknikere. Oppgaven har endret seg mye fra de dager da en entreprenør ville stå utenfor og guesstimate riktig størrelse. Disse dagene entreprenører bruker en av få metoder for varmetap beregninger og deretter stole på de lokale og statlige koder for å begrense søket til finalen kjele (e) for den aktuelle bopel.

Air condition entreprenører of America (ACCA) gir en forkortet versjon av deres konstruerte varmetap kalkulator for alle å laste ned, sammen med en video tutorial.

Bruksanvisning

1 Last ned ACCA regneark og se den koblede video tutorial på hvordan du bruker regneark.

2 Fullføre en omfattende varmetap beregning for å bestemme de nødvendige British Thermal Units å levere den nødvendige varmen for plasseringen av huset i spørsmålet. Regnearket er selvforklarende for målingene og bestemmelser som kreves for å fullføre det nøyaktig.

3 Bestem den beste plasseringen for installasjonen kjele ved grundig forståelse International Mekanisk lovens §§ på forbrenningsluft krav og kjeler. Dette vil føre til konkrete valg for de ventilerings kravene i kjelen.

4 Bestem best mulig drivstoff kilde for kjelen, det siste trinnet i utvelgelsesprosessen.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com