De beste Shade Trees for Eastern Washington

September 20

De beste Shade Trees for Eastern Washington


Skygge trær ikke bare legge estetisk interesse til landskapet, gir de nødvendig skygge på varme sommerdager, og når plassert på vestsiden av huset, lavere energikostnader. Trær er en langlivet investering; valgte dem med forsiktighet. Ligger i US Department of Agriculture plante hardførhet soner 5 og 6, får Eastern Washington mye mindre nedbør enn Washington state vest for Cascade Mountains. Skygge trær bør være solid og tåle perioder med tørke.

Freeman Maple

En krysning mellom rød og sølv lønn, Freeman Maple (Acer freemanii) fikk det beste fra begge artene. Den Freeman lønn er et løvtre med rike grønne blader i sommer og strålende røde eller gule blader om høsten. Økende til 60 fot høye og 40 fot bred, foretrekker Freeman Maple full sol og lett tilpasser seg et bredt spekter av grunnforhold inkludert tørr jord ofte finnes i Eastern Washington. Dette treet er ofte brukt som en skygge treet langs bygater, som det er tolerant til de forholdene som finnes i urbane omgivelser, i henhold til Ohio State University. Den Freeman lønn vokser gjennom sonene 4 til 8 og gjør en utmerket skygge treet for landskapet i Eastern Washington.

Netleaf Hackberry

Et vanlig tre i vestlige ørkener, den netleaf hackberry (Celtis laevigata) vokser i hele Øst Washington. Dette lille, løvtrær bærer iøynefallende blomster om våren. Native til Eastern Washington, vokser dette treet til 30 fot høy med tett løvverk, ifølge Bentler, noe som gjør det til et perfekt skygge treet for små partier. Dette treet produserer bær på sensommeren og høsten som er en favoritt blant fugler. Plant dette treet i full sol og godt drenert jord. Netleaf hackberry er tørke-tolerant.

grønn Ash

Grønn aske (rødask) er en stor, løvfellende tre hører hjemme i det østlige USA, men som trives i Eastern Washington. Økende 70 fot høye og 45 fot bred, har dette treet dype grønne blader, som slår en strålende gul i høst. Grønn, iøynefallende blomster blomstre om våren og modnes til frukt kalt Samaras. Disse frukt er 2 tommer lang og padle-formet ifølge University of Connecticut. Plant grønn aske i fullt Søn Dette treet tåler et bredt spekter av grunnforhold, inkludert tørr eller dårlig jord. Mann trær foretrekkes fremfor kvinnelige som de ikke produsere så mange frø og anses som mindre rotete. Grønn aske er hardfør til sone 4, ifølge Washington State University Spokane Extension.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com