Hvordan rengjøre bad dusj

August 19

Hvordan rengjøre bad dusj


Du dusjer med intensjon om å få ren, men hvis dusjen er skitten, kan du ikke få så rent som du tror. Dusjer er en grobunn for mugg, mugg og bakterier. Pluss, hvis du tillater såpe avskum å bygge opp, vil din dusj ser skjemmende og kan til og med være glatte. Rengjøring av dusj er ikke komplisert, og med noen få rengjøring elementer og en liten albue fett, kan du holde dusjen trygt, hygienisk og ser flott ut.

Bruksanvisning

1 Tørk av fuktighet fra dusjen med et håndkle, eller la døren eller gardin sprakk så det luft-tørker. Overflødig fuktighet kan fortynne rengjøringsmidler.

2. Bland 1/2 kopp eddik, 1 kopp ammoniakk og 1/4 kopp natron i en gallon av varmt vann. En blanding av en kopp eddik og 1 liter vann er tilstrekkelig for lett rengjøring eller fjerning av hardt vann flekker.

3 Fyll en sprayflaske med rengjøring blandingen og rist den godt. Spray ned alle overflater av dusjen unntatt dusjdører. Dypp en svamp i bøtte med rengjøringsmiddel og tørk av overflaten med renhold løsning og skrubb tøffere flekker med en skurebørste.

4 Skyll renhold løsning av dusjen overflater med rent vann.

5 Bland en kopp tøymykner og 4 kopper varmt vann i en bøtte. Dypp en skrubb pensel i bøtte eller sette løsning på en ren, fuktig svamp og skrubb eller tørk dusj flatene for å løsne såpe avskum.

6 Skyll renhold løsning av overflaten av dusjen med rent vann.

7 Tørk dusj flater med et rent håndkle for å fjerne overflødig vann og hindre vann flekker.

8 Fukt en ren svamp med eddik. Tørk av glass dine dusjdører eller tørr dusjforheng med ufortynnet eddik, tørk dem tørre med et rent håndkle.

9 Sug eventuelle inventar som er farget i ufortynnet eddik. Hvis du ikke kan fjerne inventar, vikle en eddik-gjennomvåt papirhåndkle rundt dem og la håndkle sitte i 15 til 20 minutter. Etter soaking, tørk inventar til en skinne med en ren, myk klut.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com