DIY: Hvordan å bygge en Star Metal Building

August 20

DIY: Hvordan å bygge en Star Metal Building


Stjerne produserer metall bygninger for kommersielle, industrielle og landbruks bruk; normalt, Star Builders oppføre bygningen som en del av kontraktsprisen. Men hvis du har litt erfaring med hendene, kan du sette opp din egen metall bygningen med hjelp av familie og venner. All Star Building Systems har to sett med forankringsstag planer og byggetegninger som vil hjelpe deg, og kan også brukes til å skaffe lokale byggetillatelser.

Bruksanvisning

1 Kontroller at du har en byggetillatelse. Dette oppnås gjennom din lokale bygningen inspektør eller kommunestyret som vil kreve en kopi av ereksjons planer. Du vil også måtte spesifisere hvor skjulet skal bygges slik at du bør bestemme hvor du befinner deg, fortrinnsvis på et nivå godt drenert området, før bygningen kit kommer. Hvis du ikke har en byggetillatelse, da lokale myndigheter kan gjøre deg flytte eller fjerne bygningen på et senere tidspunkt.

2 Sjekk alt er ferdig når metall bygningsdeler kommer på stedet. Legg alt ut slik at du enkelt kan få tilgang til oppreist kolonner og sperrene som du skal bruke først å bygge rammen. Sjekk alle deler og feste maskinvare er til stede og lett tilgjengelige.

3 Konstruer stiftelsen. En betongplate som er best, hvis du har råd til det, ellers helle betong pads på steder der metallramme kolonner møter gulvet. Disse putene må være stor nok til å tåle vekten de skal bære og trekkbolten planene vil vise deg nøyaktig hvor ankerboltene må gå. Bruk et målebånd for å sørge for at alt er på riktig sted, i henhold til ereksjon tegninger og bruke et nivå for å sørge for at betongen er nivået deretter sette i ankerboltene. La betongen minst en uke for å kurere.

4 Oppreist oppreist kolonner og fest dem til forankringsbolter innebygd i betong. Du må kanskje å spenne stenderne med tømmer for å holde dem på plass midlertidig. Løft overhead sperrene på plass og skru dem til kolonnene. Bruk et nivå og lodd for å sjekke at alt er firkantet før du grundig stramme alle boltene. Fest taket takåser til randen, ved hjelp av en stige, med riktig avstand. Fest vegg girts til oppreist stålsøyler. Metallet taktekking og veggplater vil bli skrudd ned på åser og girts. Sett ramme åpninger for døren (e) og eventuelle vinduer mens du feste girts. Legg ved en oppkvikkende som er gitt for eventuelle vegg eller tak seksjoner.

5 Bruk metall festene som følger med til å feste taket til rammen. Hvis du skal ha isolasjon deretter rulle den på plass før du fester metallplater på toppen. Skru taket capping på når alle tak ark er på plass. Fest veggplater på deretter installere døren (e) og noen vinduer. Installere noen trim følger med og legge takrenner hvis nødvendig.

Hint

  • Sjekk og dobbeltsjekke alle dimensjoner og instruksjoner fra produsenten.
  • Bruk vernehansker ved håndtering og arbeide med metallplater som de kan ha skarpe kanter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com