Slik fjerner Plastic Glue

August 31Superlim er laget med små gummipartikler som gjør at det å binde godt til plast og ikke miste sitt grep. En vanlig klage med å bruke super lim er at de bånd raskt og ikke ta så lang tid å tørke, så når du setter sammen en plastmodell, er det en tendens til å faktisk lime plast til deg selv. Du kan få en litt nervøs for liming fingrene sammen eller biter av plast, men trygg, annet enn det faktum at huden din er nå limt til noe; det er ingen andre skadelige bivirkninger til å ha lim på huden din.

Bruksanvisning

1 Fukt en bomulls annet i enden av en bomullspinne med aceton basert stol polish remover. Kontroller at du har en aceton basert remover, ellers denne metoden vil ikke fungere. Du vet at neglen polish remover har aceton ved å lese etiketten på negl polish remover.

2 Tørk av området som har plast lim på det før limet er helt fjernet. Dette området kan være hud eller plast. Du må kanskje bruke mer enn ett annet pinne, så ikke vær sjenert og bruke så mange du trenger.

3 Dypp ren klut i varmt såpevann og vri opp kluten. Tørk området rent aceton.

4 La området lufttørke, eller fortsette med ved å gjenta denne prosessen til limet er fullstendig renset av.

Hint

  • Hvis du ikke har aceton, kan du også prøve bare varmt såpevann eller et lim remover, eller tynner. Bare sørg for at hvis du bruker kjemikalier for å rense området av med varmt såpevann etterpå.
  • Må ikke svelges limet eller fjerner eller ta kontakt med øynene. Dette kan føre til alvorlig irritasjon og Gift bør ringte umiddelbart.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com