Hvordan lage en motvekt med wiretrekk

August 17

Counterbalances er uvurderlig i konstruksjonen av vertikalt bevegelige komponenter i en rekke applikasjoner, fra loft dører til middelalderen katapulter. Deres primære hensikt er å øke den enkle bevegelse av tunge gjenstander ved å balansere lasten over et dreiepunkt. En av de mest effektive måtene å skape en motvekt er ved hjelp av en talje motvektsystem. Remskiver gi en ferdig dreiepunkt, og er laget i en rekke størrelser som passer til enhver jobb.

Bruksanvisning

1 Finn vekten for din motvekt. For kommersielle, høy-anvendelser, bør man bestemme motvekten er nødvendig for masse ved å multiplisere vekten av objektet som blir oppveid av lengden av strengen eller bærekabelen vil bruke. For mer grunnleggende programmer, er en motvekt med en vekt tre fjerdedeler at av objektet blir motvekts tilstrekkelig nøyaktig.

2 Lag din motvekt. Materialet for motvekt vil variere avhengig av bruksområde. For enkle, bolig arbeidsplasser, strykejern billet eller et lerret bag fylt med sand er gode alternativer.

3 Monter trinse, etter produsentens anvisninger. De fleste trinser er montert ved hjelp av et system av bolter, som skal være løst i takbjelker eller andre bærende komponenter. Fest skivene litt utenfor sentrum av objektet du har tenkt å være en motvekt.

4 Fest en trinse ledning eller tau til objektet du har tenkt å være en motvekt. Den spesifikke montering teknikken bør bli bestemt av din bestemt jobb.

5 Tre akkord gjennom skivene og trekk den til stram.

6 Skjær av overflødig ledning. Når motvekt er fullført, skal motvekten dingle litt opp fra bakken til enhver tid.

7 Fest den frie enden av ledningen til counterweigh.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com