Slik Care for Moonflower Plant

October 18

Moonflower (Ipomoea alba), en slektning av morning glory, er en blomstrende vintreet som blomstrer i kveld. Moonflowers er vanligvis behandlet som ettårige i de klimatiske regioner. De produserer store, hjerteformede blader og 6-tommers brede hvite blomster, som blomstrer i løpet sensommeren og tidlig høst, åpning i sen ettermiddag eller tidlig kveld og lukking av morgenen. Moonflowers er lett å vokse og vedlikeholde, og gir stemning til en hage eller liggende på kveldene.

Bruksanvisning

1 Gi en støtte. Moonflowers vil klatre et gjerde, espalier, lysthus eller en tomat bur. Interessant, moonflowers alltid hyssing klokken.

2 Gi moonflower med ca 1,5 inches vann per uke i fravær av nedbør. Sug jorda ned til og rundt Moonflower røtter.

3 Spre et lag med 2 til 3 inches av mulch på bakken rundt bunnen av Moonflower hjelp til å bevare fuktigheten i jordsmonnet og undertrykke luke vekst.

4 Gjødsle din moonflower bare hvis du vokser det i svært næringsfattig jord. Moonflower planter krever normalt ingen gjødsel, men hvis du trenger å mate anlegget, kan du bruke en allsidig gjødsel for årlige blomster. Følg doserings og applikasjons retninger på gjødsel-pakken.

Hint

  • Ikke forvent din Moonflower å vokse tilbake som en staude på våren med mindre du bor i et subtropisk eller tropisk region. Også, ikke forvent moonflowers å reseed lett. I stedet kan du spare noen av Moonflower frø og plante dem neste vår. Bare plukke av de seedpods fra Moonflower anlegget etter at de har tørket og bryte dem åpne for å trekke ut frøene. Oppbevar frøene i en tørr flekk i løpet av vinteren.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com