Hvordan fikse en Tett Oppvaskmaskin Drain

October 19Tette oppvaskmaskin avløp skyldes matrester fast på skittent servise. Flere steder kan tette med mat, eller fett, hindrer oppvaskmaskin fra skylle ut det skitne vannet. Akkurat som vasken avløp, må du rense sluket slik at det går riktig. Før du begynner å rense maskinen, sørg for at den er frakoblet eller elektrisitet til oppvaskmaskinen er slått av. Ved å sjekke flere steder på oppvaskmaskinen, kan du spare noen penger før du ansetter en rørlegger.

Bruksanvisning

1 Fjern så mye vann som mulig fra oppvaskmaskinen så sjekk avløpssluk. Vær forsiktig fordi vannet kan være veldig varmt. Fjerne noe mat eller rusk som er på avløpssluk med fingrene, eller med et papirhåndkle. Sluklokket er vanligvis plassert i bunnen av oppvaskmaskinen mot baksiden, og har en rekke små dreneringshull. Skru tømmedeksel og rense ut noe mat eller rester som kan være clogging oppvaskmaskinen under den.

2 Skru av avløpssluk. Sjekk om det er mat eller rusk tetter oppvaskmaskinen.

3 Sett dekselet renne når du har det renset ut.

4 Kjør oppvaskmaskinen for å se om det vil renne. Hvis det fremdeles er koblet til, fjerne så mye vann som du kan og gå videre til neste trinn.

5 Åpne bunnpanelet av oppvaskmaskinen ved å fjerne skruene som holder den på plass. Koble avløpsslangen fra pumpeenheten.

6 Kontroller avløpsslangen for å se om det er vaset, bøyd eller knekt. Hvis slangen ser normalt, kan blokkeringen være på innsiden av slangen.

7 Plasser en panne eller liten beholder under slangen. Dette vil fange eventuelle overskytende vann som er igjen i slangen.

8 Klem wireklemmen med tang eller bruk en skrutrekker til å skru boltene. Når klemmen er løsnet, skyv klemmen opp slangen.

9 Ta slangen utendørs og ved hjelp av hageslange med full vanntrykk, prøve å tvinge vannet gjennom. Dette bør fjerne tresko i slangen. Du kan slange et langt stykke av ledningen inn i slangen og prøve å trekke den tette gratis.

10 Koble denne slangen til oppvaskmaskinen og fest klemmen til å holde den godt på plass. Også fjerne og tømme liten panne eller container.

11 Sett pannen eller liten beholder under sirkulasjon slangen. Dette vil fange eventuelle overskytende vann som er igjen i slangen.

12 Fjern sirkulasjon slangen fra oppvaskmaskinen. Fjern klemmen med tang eller du kan trenge en skrutrekker til å fjerne skruene som holder klemmen på plass.

13 Ta denne slangen utenfor. Skyll rusk ut ved å vri på hageslangen på full guffe, og tvinger vann gjennom den ene enden av slangen. Du kan også bruke et langt stykke av ledningen for å fjerne tresko.

14 Koble denne slangen til oppvaskmaskinen og fest klemmen til å holde den godt på plass. Fjern liten panne eller bolle.

15 Sett på bunnpanelet av oppvaskmaskinen og skru den på plass.

16 Kjør oppvaskmaskinen for å se om vannet renner ut. Hvis den ikke gjør det, kan det hende du trenger å ringe i en profesjonell.

Hint

  • Koble oppvaskmaskinen fra stikkontakten før du arbeider på den.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com