Hva er farene ved å bruke aluminium kokekar?

October 1

Hva er farene ved å bruke aluminium kokekar?


Begynnelsen på 1970-tallet, leger og forskere begynte å spekulere i at, på grunn av forhøyede nivåer av aluminium som finnes i hjernen til pasienter med Alzheimers sykdom, som metall kan ha vært direkte knyttet til utviklingen av sykdommen. Fordi aluminium ble så vanlig å produsere kokekar, og fortsatt er, ble det spekulert i at disse pans var årsaken. Slike spekulasjoner har siden blitt avkreftet, men sikkerhetsmessige bekymringer rundt aluminium kokekar forbli.

Kok Dry

Ifølge Consumer Product Safety Commission, aluminiumsgryter som er forvarmet på høy varme er i stand til å smelte. Den smeltet aluminium kan enkelt dryppe på armer, ben og føtter når intetanende kokk forsøker å plukke opp pannen, forårsaker alvorlige brannskader. Utvalget anbefaler forvarming av pan og bare på lav varme.

utvasking

Aluminium er et reaktivt metall. Når noe er oppvarmet i en aluminiumspanne, er metallet stand til å reagere og komme inn i maten, noe som er spesielt vanlig i svært sure eller salt mat. Den eloksering prosessen utsetter aluminium kokekar til en syre dip og elektrisk strøm, belegg kokekar med aluminiumoksid. Anodisert aluminium er nonstick, lett å rengjøre og ikke lekke.

Tips for bruk

Hvis du har gamle aluminiumsgryter, avslutte bruken hvis de er sprukket, pitted eller svært slitt, som eldre potter som har hatt mer bruk er generelt mer sannsynlig å lekke metall. Ifølge Kost Managers Association, antacids inneholde mer aluminium enn det potensielt kan lekke fra normal bruk av en aluminium pan, men hvis du er fortsatt bekymret for utvasking, unngå å bruke aluminiumsgryter for matlaging tomatsaus, sauser med sitronsaft eller vin eller andre svært sure matvarer. Oppbevaring av mat i aluminiums gryter og panner er heller ikke anbefalt; hvis du har rester, overføre dem til glassbeholdere.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com