Hvordan Bruk overnatting

June 25

Du trenger ikke å være en erfaren snekker til å ramme inn i en ny eller eksisterende rom for inkludering av vegger og barriere separatorer. Innramming en vegg med 2 X 4 studs er faktisk bare en moderat vanskelig gjør-det-selv-jobb, og kan oppnås med liten eller ingen hjelp. Hvis du vurderer oppgaven med å komponere i en ny gjørme-rom eller tillegg være sikker på at du er godt forberedt og godt utstyrt.

Bruksanvisning

1 Mål komplette rom dimensjoner som beskrevet i planen for å skape et nytt rom ramme eller forbedring på en eksisterende tre-innrammet rom. Måling til eksakte dimensjoner vil sikre at du bygger din tre-ramme rom til riktig størrelse. Når du har funnet måling av treramme som skal bygges, måle det på nytt. Skriv ned tallene der du kan referere til dem jevnlig når det trengs. Husk at eventuelle variasjoner vil skape et rom ramme som er firkantet og vil resultere i defekt konstruksjon.

2 Ordne 2 X 4 trelast i en form som speiler den første nye veggen. Bruk behandlet trelast til gulv plate, og to stykker av ubehandlet 2 X 4 trelast på topp platene. Gjør de nødvendige kuttene, ved hjelp av målinger. Husk: Når du måler høyden på rommet for de vertikale 2 x 4 studs, trekke fra eksisterende gulv plate, og to topp-plate bredder på 2 X 4. Ikke klippe vertikale stendere for lenge fordi du glemte å trekke fra disse bredder eller rom veggen vil bli for stor.

3 Nail alle komponentene i den nye veggen sammen. Fordi du har målt riktig, vil de beste og gulvplater kombinert med vertikale stendere passer perfekt inn mot bakrommet ble utpekt for rommet. Nail hver vegg rammen slik at den er godt festet blant alle det deler, og vil opprettholde sin styrke.

4 Løft veggen fra topplaten, og stå opp i riktig vegg posisjon i rommet. Legg en tynn krittstrek på gulvet slik at du spikeren det behandlede gulvplate i riktig posisjon. Når du vet målingene er korrekte, og veggen er der det er ment å være, spikre den til gulvet ved hjelp av konkrete negler.

5 Koble den nye tre-innrammet vegger sammen i et overlegg mønster som et korthus. Butt hver ny vegg opp mot innsiden av eksisterende hevet veggen, og når du har fullført denne prosessen med å måle, klippe, spikring, heve og tilkobling, vil du finne at din nye tre-innrammet rom er komplett. Når alle tilkoblinger er gjort, kan du fortsette med isolasjon og Sheetrock. hvis nødvendig. For noen dører eller vinduer du trenger å ta med, bør du sjekke med produsentens anbefalinger for ytterligere rammekrav.

Hint

  • Hold alltid forsiktig måle praksis for å sikre at din nye, tre-innrammet rommet er firkantet og nivå. Forbered overflater hvor tre rammer vil bli festet til gulvet. Ved hjelp av passende lengde negler og verktøy for å sikre de tre ramme 2 x 4s vil sikre at innrammet rom vil vare så lenge du vil.
  • Bruk alltid de verktøy av handelen på en sikker måte. Forhindre øyeskader ved bruk vernebriller. Unngå kutt og skader fra sager og skjæreverktøy ved hjelp som anvist. Skjær over bakken ved hjelp av sagkrakker. Bruk stål-toe støvler for å beskytte føttene fra fallende gjenstander.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com