Hvordan dekke et Aboveground Pool over vinteren

July 8

Hvordan dekke et Aboveground Pool over vinteren


Dekker et aboveground pool for vinteren er bare ett element på en lang liste med forebyggende tiltak for å holde bassengene rent og i stand. Hvis du bor i et område som får mye snøfall, installere et overbygg hindrer at snø fra innsamling, smelter og forårsaker bassenget å renne over, eller enda verre, å skape spenning skader langs bassenget veggene. Pool dekker også hindre løv, skitt og annet rusk fra å bygge opp i bassengvannet.

Bruksanvisning

1 tappe bassenget slik at vannstanden er minst 3 inches under bunnen av filteret. Hvis du ikke gjør dette, vil ventiler og rør i filterpumpen fryse og mest sannsynlig briste.

2 Plasser en luftpute i bassenget. Disse er tilgjengelige på basseng forsyne butikkene. Blåse opp luftpute som anvist og la den flyte på overflaten av vannet. Dette vil gi pool dekke en litt konveks form som forhindrer at snø, is og vann fra å samle på toppen av det.

3 Arbeid med en partner og utfolde din overbygg. Skyv dekselet over toppen av bassenget og sørge for at overlappingen er enda langs hele omkretsen. Mange pool dekker er utstyrt med maljer gjennom hvilke må du træ en tau eller kabel for å feste den til bassenget. Noen deksler bruke en rekke klipp. Finn ut hvilken type du har, og fest den til bassenget.

4 Installer et blad liner på toppen av overbygg. Leaf liners er vanligvis laget av en lett netting og de fanger blader som samler seg på toppen av overbygg. Når du er klar til å åpne bassenget neste vår, tar bladet liner ved å brette den i to, og deretter skyve den av overbygg. Dette hindrer de akkumulerte bladene faller ned i bassenget.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com