Hvordan erstatte stiplesømmer på et tak

July 7

Hvordan erstatte stiplesømmer på et tak


Himlinger er prydet med en rekke forskjellige tekstur utførelser og lettelse, inkludert stipling. Stiplesømmer lages ved å bruke tørrmur i gjørma til taket overflaten. Mens han fortsatt våt, er en plastpose, sparkel eller pensel stemplet inn i overflaten flere ganger. Resultatet er en struktur med mange rygger og topper. Fjerne stipple tekstur er vanskelig, men kan oppnås.

Bruksanvisning

1 Flytt alle møbler og dekor elementer ut av rommet. Dekke og beskytte alle gjenværende overflater, fra vegger til gulv, med drop kluter, tarps og malerens plast. Tape sammen store ark av plast med maskeringstape og henge på veggene med malerens tape.

2 Spray deler av den stiplede taket og la vannet suge i, hvis taket ikke er malt. Vent ca 15 minutter mens taket fullt mettet fett. Dersom taket er malt direkte begynne å skrape veggen. Bruk en sparkel eller metall blad og begynne å skrape og løsne stipple tekstur. Fortsett til all gips er fjernet.

3 Sand hele taket og tørk ned med vann. Bruk en medium sandslipekloss. Skummet sparkelmasse inn i noen hull eller målere i taket. La det tørke.

4 Rull på eller sparkel på gips sammensatte med en gips sparkel. Dekke store deler av gangen. Arbeid tilbake i våt gips for å skape en stipple effekt ved stempling av overflaten med en børste, plastpose eller den flate delen av sparkel. La overflaten tørke og deretter frakk med ett til to strøk med akrylmaling.

Hint

  • Når den opprinnelige stipple tekstur er fjernet, vil taket ikke være i perfekt stand. Forvent å skumme hull og andre skadede områder.
  • Prosjektet vil ta flere hele dager å fullføre og krever en enorm mengde arbeid. Planlegg din timeplan på forhånd.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com