Slik feilsøker og ren olje brennere

April 27

Slik feilsøker og ren olje brennere


Oljebrennovner er ikke så allestedsnærværende i Amerika boliger som de var for 50 år siden, men du kan fortsatt finne dem. Hvis man ikke ble tatt opp inne i en olje-brenner hjemme, kan det være en justering håndtere denne type ovn. Bli kjent med oljebrenner lyder og lukter å vite hvordan å feilsøke og når du skal rengjøre dem.

Bruksanvisning

1 Se den viktigste tjenesten panelet for å se om en utløst strøm eller røket sikring er hva som forårsaker olje brenner problemer. Ikke umiddelbart tilbakestille strømbrytere eller skifte sikringen. Ring serviceselskap først, som en utløst strøm eller røket sikring kan være et tegn på en kortslutning i det elektriske systemet.

2 Kontroller innstillingen av oljebrenneren termostat. Hvis innstillingen er mer enn 5 grader Fahrenheit ovenfor den faktiske temperaturen, bør brenneren igang. Ta av dekselet på termostat og inspisere de elektriske kontaktpunkter for støv eller skitt. Rengjør kontaktene ved å kjøre et stykke papir mellom dem.

3 Slå av brennerens hovedbryteren for å rengjøre viften viftebladene. Disse bladene er tilgjengelig ved å nå luftinntak åpning for at du vil finne ligger ved siden av viften.

4 Fjern plate som delvis dekker luftinntak åpning og merk den nøyaktige plasseringen av luftinntak åpning. Dette vil lette nøyaktig erstatning. Børst støv og skitt fra viftebladene.

5 Ta en oljebrenner stabelen stafett ved å skru de to skruene. Bruk en liten pensel som du har dyppet i en blanding av vaskemiddel og varmt vann.

6 Finn den varmefølsomme bryterelementet og med bryteren peker ned slik at det ikke renner vann inn i stafetten boksen, rent med børsten, rist av overflødig vann og erstatte stabelen stafett.

7 Kontroller oljenivået i tanken hvis alt annet sjekker ut fine. Hvis tanken er tom, vil brenneren ikke fungere i det hele tatt. Hvis flat måleren viser at det er olje i tanken, kan du dobbeltsjekke ved å trykke lett på måleren for å sikre at det ikke sitter fast.

Hint

  • Hvis du trykker på start-knappen ikke starter brenneren, kan problemet være en defekt tenningssystem. Informer din serviceselskapet umiddelbart.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com