Kan Hardwood installeres på betonggulv?

July 29

Kan Hardwood installeres på betonggulv?


Flere typer parkett er solgt, og hver krever installatører til å undersøke eksisterende undergulvet før installasjon. Ikke alle tregulv kan installeres direkte over betong fordi disse undergulv mangler en betydelig fuktsperre. Som tre naturligvis utvides og kontrakter med varierende fuktighet, kan feil type hard spenne og deformere hvis hviler direkte over betong.

Solid Hardwood og Betong

Solid tregulv anses den klassiske alternativet. Solid tregulv består av planker 2 1/4-inches bred og 3/4-tommers tykke, selv om det er noen variasjoner. Denne typen løvtre er mest følsom for fuktighet, utvide og kontrahering med miljømessige endringer i luftfuktighet. Det bør ikke monteres direkte over hard; det vil trolig spenne og deformere i respons til varierende fuktighet.

Stav Hardwood og Betong

Stav planker er flere, lange tynne lag av tre levd sammen. Det øverste laget er vanligvis sammensatt av tre smale ark av løvtre mens bunnlagene er ofte av en mykere, mindre kostbart variasjon. Planker er vanligvis 86 inches lang og 7 1/2 inches bred. -Stav planker er konstruert for å bli installert som en flytende gulv, eller gulv som flyter over undergulvet som ett stykke i stedet for å være festet med regelmessige mellomrom på tvers av plass. En tynn pad er plassert mellom undergulvet og parkettdekke, og gir en fuktsperre. Med denne fuktsperre, kan stav planker legges på betong.

Konstruert Hardwood og Betong

Konstruert løvtre planker er sammensatt av flere tynne ark av tre levd sammen i motsatte retninger. Som stav planker, kan det øverste laget være av konstruerte planker konstruert av en dyrere trevirke enn bunnlagene, gir inntrykk av dyre solide tregulv uten alle kostnader. Dette cross-ply konstruksjonen gjør også de enkelte ark for å ekspandere i respons til fuktighet og temperatur endringer uten fordreining plankene, som er fordi tre naturligvis utvides over sin bredde; som hvert ark utvides, de motstrid det motvirke virkningene. Resultatet er et parkettgulv som er mer stabil og som kan installeres på betongplater.

Hva vil ikke gjøre en forskjell

Velge ferdig i løpet av uferdige tre eller en polyuretan finish over en akryl-impregnert overflate eller 80-tommers-stav planker over 86-tommers planker vil ikke påvirke gulvets evne til å bli installert over betong. Den eneste beslutning som vil påvirke den muligheten er det grunnleggende type parkett du velger. Solid parkett kan ikke installeres over betongen mens konstruert og stav planker kan.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com