Hva Flowers Grow i sur jord?

July 24

Områder som har rikelig nedbør i den varme årstid har ofte sur jord. Syre-elskende planter vokser i skyggelagt skog eller myrområder. Det finnes en rekke busker og planter som blomstrer sesongen og gjøre det bra i sure grunnforhold. Woodland planter foretrekker sur jord.

Rododendron og asalea

Rhododendron og asalea som sur jord som er fuktig, godt drenert og humus rik. De foretrekker delvis skygge.

Heier og Heathers

Heier og lyng har klokkeformede blomster. De trives på sol og fruktbar sur jord. Vann busker regelmessig for det første året for å etablere sin rotsystem.

hortensia

Hortensia blomster endres til blått når jorda er sur. Aluminiumsulfat anvendes i jord for å endre pH-verdien til sur for hortensia planter.

camellias

Evergreen våren-blomstringen kameliaer vokser best i delvis skygge til skygge i humusrik, sand, godt drenert og litt sur jord.

Mountain Laurel

Den eviggrønne fjell laurbær har rosa, hvite eller røde våren blomstrer og vokser i delvis skygge, noe som gjør det til et godt anlegg for skyggefulle områder med sur jord.

Sur jord Fakta

Endre jord for å øke surhetsgraden ved hjelp av kompost, torv og torvmose mose, ammoniumnitrat, ammoniumsulfat, svovel, urea, og ammonium fosfat tilsetningsstoffer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com