Utendørs Patio Peis Ideas

May 23

Utendørs Patio Peis Ideas


Legge til en peis til uteplassen gjør rommet kan brukes til kjølige sommernetter og i de kalde månedene av året. Dette gjør at du og dine gjester til å nyte din gårdsplass uten å fryse på kalde kvelder. Enten du ønsker å renovere din gårdsplass eller bare legge til innredning, vil du finne alternativer for både å legge en peis til uterom.

tradisjonelle Peis

Hvis du har plass, sette opp en tradisjonell peis på uteplassen og omslutter den med utemøbler som et utendørs stue og underholdning området. Har dette området delt av og bruke materialer som mur, stein eller stukkatur. For å holde utepeis ser så god som ny, kan du bruke glass kuber å erstatte slagg og brann logger. Ved å bruke glass, fanger denne varmen i glasset og reduserer mengden av smuss og sot som vil bli blåst av vinden på veggen og andre områder av peisen din. I tillegg til dens effektivitet, glass legger også estetisk appell til peis som det kommer i en rekke farger, inkludert turkis, himmel blå, lilla, oransje, rød, grønn, kobber og champagne, og det glitrer i lyset.

Ildsted

En rimeligere og kanskje mer praktisk alternativ for en utepeis er å kjøpe et ildsted. Brann pits stå alene, kan sitte hvor som helst på terrassen din og kan lett flyttes når du har planer om å flytte utemøbler rundt. De kommer i en rekke farger, former og størrelser på nettet og hjemme forbedring butikkene. Noen kommer festet til en patio satt som den midterste delen av tabellen, mens andre er separate groper laget av materialer som rustfritt stål, redwood, granitt, kobber og jern.

chiminea

En annen mer praktisk og rimelig idé enn å bygge en tradisjonell peis er å kjøpe en chiminea. Avhengig av stilen eller temaet for terrassen din, kan en chiminea fullføre utseendet. En bærbar, meksikansk-stil peis, chimineas kommer ofte i støpejern eller leire materialer. Tradisjonelt er en chiminea bygget med en høy skorstein på toppen av den lille, med rund bunn. Avhengig av plasseringen du velger å plassere chiminea, bygge et gjerde eller barriere rundt det vil hindre brannskader som chiminea vil bli ekstremt varm.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com