Gressorter Egnet for Alaska

July 26

Gressorter Egnet for Alaska


Alaska er en del av USDA hardførhet sone 1 og 2. Mye av året i disse sonene, temperaturen er under frysepunktet, og snøen er på bakken. Men i motsetning til hva mange tror, ​​mange typer gress kan vokse i Alaska - og mange selv trives i klimaet og temperaturer som tilbys av denne ekspansive nordlige delstaten.

Bluegrass

Bluegrasses er villgress innfødt til Europa og Alaska; flere forskjellige typer vokser godt i Alaska. Bluegrass tilbyr en mørk grønne blader med en nesten blå tone. Bluegrass vokser best i lyse, solrike områder. Bluegrass kan vokse i skyggen, men det vil ta mye lengre tid for gresset å dyrke i skyggen. De typer som er egnet for Alaska er Kentucky bluegrass og Nugget bluegrass. Dette gresset er perfekt for verft, terrasser og skrå områder.

svingel

Svingel er en type gress som vokser godt i Alaska. En tøff gress, er svingel identifisert av store, flate, lyse grønne blader. Svingel holder seg grønn hele året. Flere forskjellige varianter er egnet for Alaska. Tygging svingel, rødsvingel og høye svingel er alle ideelle varianter å bruke i Alaskan verft. Dette gresset er holdbare, skygge tolerant og motstandsdyktig mot tørke. Svingel gress fungerer godt for verft og skrå områder.

raigras

Raigras er en av de perfekte gress for Alaskan temperaturer og klima. To typer ryegrasses finnes: årlig og flerårig. Årlig raigras dør ut hver vinter, men flerårig raigras ikke. Raigras kan identifiseres ved sin lyse grønn, skinnende farge og smale blad. Raigras er eksepsjonelt raskt voksende, og det er ofte et populært valg for nye hjem plener. Varianter av raigras best egnet for Alaskan jord inkluderer torv-type flerårig raigras og årlige raigras.

Beachgrass

Beachgrass er en annen gress som kan vokse godt i Alaska. Beachgrass er ikke vanligvis brukes i plener, fordi det er en høyere, gulere gress. Gresset vokser vanligvis i store dotter nær kysten linje - som er der gresset har fått navnet sitt. Dette gresset kan også fungere godt som et landskaps gress i Alaska yards, men gjør ikke en god bunndekke.

krypkvein

Krypkvein er en god all-over plenen dekselet gress perfekt for Alaska. Dette gresset trives på våte, kjølige temperaturer. Det er en tekke-stil gress med lange, slanke, gul-grønne blader. Rotsystemet for dette gresset er grunt. Bentgrass kan klippes svært kort.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com