Hvordan å beskjære et Wild Olive Tree

June 16

Hvordan å beskjære et Wild Olive Tree


Vilt oliventre, kjent som Cordia boissieri, er en eviggrønn innfødt til til California kysten og i de sørlige delene av Nevada, Louisiana, Texas og Florida. Disse trærne kan plantes hvor som helst i hardførhet soner 9 og 10, og bør være tilgjengelig på de fleste barnehager. Ville oliventrær produsere elfenben-farget frukt som ligner oliven, kalles steinfrukt, men har en søt smak. Disse oliven er spiselige, men bør ikke spises i store mengder.

Bruksanvisning

1 Kontroller grener av vilt oliventre for tegn på forfall, sykdom eller døde greiner. Døde grener vil føle hule å ta på, mens syke greiner vanligvis dukker ringer, flekker eller sopp. Døde og syke greiner må fjernes for helsen til treet.

2 Skjær bort skadede eller døde greiner på sitt snitt med stammen. Pass på å ikke skjære inn i bagasjerommet. Bære alle utklipp til en søppeldunk. Desinfiser og tørk beskjæring verktøy grundig før du fortsetter.

3 Fjern suckers og vann spirer. Også kuttet ned noen lav voksende grener som hindrer bevegelse under treet baldakin.

4 Skjær vekk greiner som vokser vertikalt. Fjern eventuelle greiner som gnisser mot andre grener, siden dette friksjon kan forårsake skade når trykket fører til en av armene til å bryte.

5 klipp av tuppen av ny vekst for å oppmuntre til en buskete, sprek treet. Dette vil hjelpe vilt oliventre produsere flere blomster, siden de blomstrer på ny vekst.

6 Skjær bort noe av veksten i treets baldakin for å tillate større luftsirkulasjon i treet baldakin. Dette reduserer risikoen for sykdom.

Hint

  • Den beste tiden å beskjære treet er etter at blomstene har passert i slutten av sommeren til tidlig høst.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com