Instruksjoner for et Soaker Sprinkler Slange

May 18

En soaker slange gir en enkel og rimelig valg for å legge drypp vanning til hjemmet hagen. Den mest enkle soaker slangen er noe mer enn en tradisjonell hageslange med hull hull gjennom dens lengde. Mer komplekse oppsett inneholde regulatorer som styrer strømmen av vann og emittere som ytterligere dirigere vannstrømmen stedet for å bruke bare vanlig hull. Alle typer fungere godt som en vanning valg fordi de lede vann direkte inn i jord og til planterøttene slik at mindre fuktighet går tapt ved fordampning.

Bruksanvisning

1 Legg den soaker slangen langs hagen rad det er ment å vanne. Ordne slangen slik at hullene eller vann emittere er på planten side av slangen, vendt nedover. Lå flere slanger som er nødvendig slik at ingen slange dekker mer enn 25 lineære fot seng.

2 Dekk sengen med et lag av plast mulch, hvis ønskelig. Plasten hindrer videre vanntap fra fordampning og hindrer ugress vekst. Kutthull i plasten for å suge plantene langs raden merket ut av reaksjonskammeret slangen.

3 Fest enden av reaksjonskammeret slangen til kranen. Alternativt, knytter det til en elektrisk tidsur festet til kranen slik at den slår seg på og av automatisk. Mange nybegynnere har flere vedlegg, slik at du kan koble opp flere soaker slanger til en enkelt kran.

4 Kjør soaker slangen for 10 til 20 minutter å grundig fukte jorda. Hyppigheten av vanning avhenger av behovene til anlegget og klima, men de fleste planter krever vanligvis en til to vanning i uken.

Hint

  • Bruk soaker slanger for aboveground bevegelig vanning, hvis ønskelig. Bare lå slangen over området du ønsker å vanne og slå den på. Rull den opp for lagring for å unngå skade når du er ferdig vanning.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com