Hvordan å skjære gjennom en Cinderblock Sub Wall

May 3

Hvordan å skjære gjennom en Cinderblock Sub Wall


Slagg blokker er ekstremt holdbare byggematerialer ofte brukes til å konstruere sub veggene i et hjem i kjelleren. Mens stabilitet av slagg blokker fordeler hjem, presenterer det en utfordring hvis du trenger å skjære et hull i veggen. Skjære gjennom en slagg blokk vegg krever bruk harde kanter skjæreblader som ikke vil kjedelig. Prosessen er ganske rotete og produserer mye støv.

Bruksanvisning

1 Bruk et målebånd og en svart markør for å tegne hull på slagg blokker der du vil kutte. Går til den motsatte side av veggen og trekke en tilsvarende omriss på den siden også.

2 Ta på vernebriller, ørepropper, tykke arbeidshansker og støvmaske før du fortsetter med riving.

3 Hit sentrum av området med en 4 eller 5 lb slegge like før du oppretter et lite hull på utsiden av veggen. Dette hullet gir noen ventilasjon av støv mens du arbeider.

4 Installer en diamant-tipped, mur sagblad i en sirkelsag og koble sagen til et strømuttak. Trykk på avtrekkeren på sagen og skjær langs iletau ca 1 / 2- til 1-tommers dyp å score slagg blokker.

5 Gå til ytre del av veggen og gjenta prosessen å score omrisset med sirkelsag.

6 Gå tilbake inne og plukke opp slegge igjen. Begynn treffer slagg blokker i sentrum av området for å slå dem ut. Når du kommer til kantene av disposisjon, bytte til en håndholdt meisel og trykk den godt med en hammer for å dele blokkene utenfor jevnt.

7 Plukk opp alle slagg blokkere biter og kaste dem inn i en søppelcontainer. Feie det indre området grundig for å fjerne alt støv.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com