Hvordan kan jeg endre eller reparere råtnet rør?

December 20

Hvordan kan jeg endre eller reparere råtnet rør?


Når huseiere finne råtnet avløp linjer, rørene de møter vanligvis støpejern avløpsrør. Rørleggere bruke håndverktøy som hacksaws, eller verktøy som Bajonettsager å bryte råtnet støpejernsrør fra kloakksystemet. Når fjernet, rørleggere kan erstatte støpejern med en råte-bevis plastrør som heter ABS. ABS-rør kobles til eksisterende støpejernsrør via fleksible klembeslag.

Bruksanvisning

1 Sever råtnet delen av avløpsrøret fra avløpet linjen ved å skjære gjennom røret med en baufil eller bajonettsag. Skjær flere inches bort fra det skadede området på begge sider av råtnet parti av røret. Fjern det råtnet parti av røret fra dreneringsledningen, og deretter kjøre et målebånd mellom de motsatte sider av det resulterende gap.

2 Mark lengden av gapet i dreneringsledningen på erstatningsrøret med en blyant. Plasser erstatning rørets blyant mark under hogge sagens blad, aktiverer du så og skjære gjennom røret på mark. Alternativt kan du bruke en baufil for å kutte manuelt gjennom røret.

3 Gni smergelpapir eller sandpapir langs kantene av åpningene i hoveddreneringslinjen og kantene av erstatningsrøret for å fjerne grader og rusk. Tørk av rør med en fille for å fjerne metall eller plast spon og støv.

4 Løsne de fleksible koblinger 'klemmer med en skrutrekker eller mutter driver; la klemmene knyttet til koblingene. Vri seg og vri en kopling på hver side av hullet i hoveddreneringslinjen. Skyv koplingene på avløpsrør inntil koplingene ikke lenger stikke inn i gapet.

5 Sett inn det nye røret inn i gapet; justere erstatning rørets ender med endene av de åpne hoved avløpsrør. Vri og vri koplingene 'tilbake mot gapet, over og inn på erstatning røret. Rett midten av koplingen omtrent over forbindelsen mellom hoved avløpsrør og utskifting rør.

6 Snu koblinger 'klemmer så klemmer' skruene vende utover. Trekk til koblinger 'klemskruene til tettsittende klemmene mot koplingene og sikre koblinger til de viktigste avløpsrør og utskifting rør. Kjør vann gjennom dreneringssystemet og kontroller nye tilkoblinger for lekkasjer.

Hint

  • Hvis du ønsker å erstatte støpejern med støpejern, kutte metallrør med en støpejernskjedekutter eller en metallblad på chop sag.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com