Hvordan Grav et hull med en traktor

January 2

Ved hjelp av en traktor kan gjøre et lite graving jobb mye enklere og en stor jobb mulig. Ettersom flere familier kjøper små traktorer til hagearbeid og klipping, ved hjelp av en traktor blir stadig mer vanlig praksis. Den traktor vedlegget er en av de valgfrie utstyr stykker når du bestiller din nye traktor. Hvordan grave du et hull med en traktor når du har en? Les videre for å lære hvordan å grave et hull med en traktorgraver.

Bruksanvisning

1 Ring MissDig eller statewide utgraving sikkerhet og nytte skadeforebyggende selskap i det landet der du graver. Du bør ringe før du begynner på graving jobb å unngå å bryte telefonlinjer, gassledninger eller noe installert før du kom. Du kan være ansvarlig for reparasjoner hvis du ikke ringe og ender opp med å skade utstyret.

2 Bestem plasseringen av hullet. Ta hensyn til dybde og avstand til den ytterste kanten på bunnen av hullet før du setter din traktor opp. Du vil også trenge nok areal til å gjøre to hauger av skitt. Du vil ønske å beholde matjord skille.

3 Snu bøtte opp ned og trykk den ned i bakken før du løfter dekkene av fra bakken. Deretter satt stabilisatorene for å hindre at traktor tipper eller flytting. Noen av traktorhenger grabber TLBs krever at du enten snu setet over eller snu setet rundt når du bruker traktor funksjon i stedet for frontlaster funksjon.

4 Skumme av matjord til hele hullet første og plassere den haug på en side av hullet. Grabber har fire mulige funksjoner. Du kan strekke ut hele armen for å nå så langt som mulig, svinge armen frem og tilbake, bøy albuen og flytte bøtte og tilbake for å grave, scoop og slipp.

5 Grav hullet fokusere på ett område av hullet på en gang. Dette vil redusere antall ganger du trekke armen, noe som vil redusere arbeidstiden og drivstofforbruk.

Hint

  • Små gravemaskiner som du kan montere selv er tilgjengelig og svært billig.
  • Du kan bruke disse til å transplantere busker, grave opp røtter eller fullføre små landskapsprosjekter.
  • Ta deg tid til sikkerhetsregler og les bruksanvisningen.
  • Grabber kan og velte og synke ned i gjørma.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com