Slik installerer Water Wells i Louisiana

November 7

Hvis du har eiendom i delstaten Louisiana som er langt borte fra en vannforsyning, for eksempel en elv, et reservoar eller kommunale jordiske vannrør, du sannsynligvis trenger å installere en vann godt å ha en aktiv kilde til vann for ditt hjem. En brønn gir deg tilgang til vann fra naturlig forekommende underjordiske vannførende lag. Slik installerer du et godt og være i samsvar med Louisiana State lov, må du registrere deg godt og du må leie en lisensiert godt entreprenør til å gjøre selve arbeidet.

Bruksanvisning

1 Leie en vel entreprenør som er lisensiert i delstaten Louisiana. Du finner en liste over sertifiserte godt entreprenører på staten Louisiana Department of Natural Resources nettside.

2 Velg en plassering for å installere vann godt. Entreprenøren vil hjelpe deg til å velge best mulig plassering for godt ved å ta hensyn til alle faktorer, for eksempel avstanden til ditt hus og eksisterende kilder til mulig forurensning.

3 Skaff en Water Well Notification form. Skjemaet kan lastes ned direkte fra staten Louisiana Department of Natural Resources nettside. For å være i samsvar med Louisiana State lov, må du sende inn Water Well Meldeskjema til kommissær for Conservation minimum 60 dager før du installerer godt.

4 Fyll ut skjemaet. Plasseringen av brønnen (inkludert breddegrad og lengdegrad), navn og forretningsinformasjon av godt vann entreprenør, og ditt navn og adresse er noen av den informasjonen du trenger for å sette på skjemaet. Signer og dater skjemaet når du har fylt ut de nødvendige opplysningene.

5 Send skjemaet til Louisiana Office of Conservation via rekommandert. Adressen for staten Office of Conservation er oppført på skjemaet.

6 Velg type vann godt du ønsker å installere. Selv om det er tre forskjellige typer vann godt kan du velge mellom - boret, gravde og drevet - den typen du kan installere, avhenger av geografi. For eksempel, hvis du befinner deg har mye rock, må du velge en boret brønn for å kunne nå vannkilden. Entreprenøren kan hjelpe deg å velge riktig type godt. Entreprenøren vil deretter installere brønnen i henhold til dine behov og i samsvar med Louisiana statlige forskrifter.

Hint

  • Du må registrere vann godt med Louisiana Department of Natural Resources innen 30 dager etter installasjon.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com