DIY Asfalt Coating

January 19

DIY Asfalt Coating


Selv de mest lagt asfalt oppkjørselen trenger resurfacing etter mange års eksponering for vær og vind. Selvfølgelig kan du avtale med en slitt innkjørsel ved å rive den opp og begynne på nytt. Men kanskje du ikke trenger å ta dette drastiske tiltaket; hvis oppkjørselen din bare trenger sprekker fylt og toppen fornyet, kan du enkelt bruke en kulltjærebasert fugemasse og glemme de dyre reparasjoner. Dette er et prosjekt som selv de med svært lite handyman erfaring kan fullføre på en enkelt dag.

Bruksanvisning

1 Edge gresset ved siden av oppkjørselen som er overhengende på asfalt, og deretter bruke en push kost til å feie opp rusk.

2 Hell en capful av vaskemiddel i en bøtte med romtemperert vann, og bruke såpeblandingen til eventuelle oljeflekker på oppkjørselen. Skrubb ut flekker med en slipende nylon-børste.

3 Skyll såpevann ut av oppkjørselen med en hageslange, og vent i minst tre timer til overflaten er tørr før du starter belegg prosessen.

4 Sett inn en tube asfalt sprekk reparasjon i en drivning pistol, og kuttet tuppen av røret ut i en 45-graders vinkel med et verktøy kniv.

5 Monter tuppen av reparasjon filler inn i en sprekk i asfalten, og klem på avtrekkeren på pistolen for å legge ned en tykk perle inn i sprekken. Glatt over overflødig filler med en sparkel. Gjenta denne prosessen for alle andre sprekker bredere enn 1/4 tomme.

6 Ta av dekselet på kull-tjære-baserte asfalt fugemasse, og rør det godt med en trepinne til blandingen er jevn.

7 Hell ut noen av tetningsmasse på oppkjørselen, og bruke en applikator pensel for å spre den i 4- med 4-fots seksjoner på asfalten før hele oppkjørselen er dekket. Spredt seg til en enda dybde på 1/4 tomme. La det stå i 48 timer før du bruker oppkjørselen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com