Hvordan lage en DIY Betong Oppussing Sidewalk

May 3

Hvordan lage en DIY Betong Oppussing Sidewalk


Helle en konkret fortau er ikke på langt nær så vanskelig som det kan virke. Det er hardt arbeid, gjør ingen feil, men en DIY konkret fortau er et hjem forbedring som kan forbedre utseendet og verdien av ditt hjem for kostnaden av et par ettermiddags arbeidskraft og et par hundre dollar i materialet. Her er hvordan du gjør det uten å leie en masse utstyr.

Bruksanvisning

1 Mål lengden og bredden av turen. Konverter målingene til inches og multipliser med dybden av turen. Dele resultatet med 1296 for å finne ut hvor mange kubikkmeter betong du trenger å gjøre fortauet. Multipliser antall kubikkmeter du trenger med antall poser i en kubisk verftet.

2 Stake området der fortauet med farten og merk den med hyssing. Grave ut grøften tre inches dyp for grøften. Gjør grøft tre inches bredere enn den skive kommer til å være å imøtekomme skjemaene.

3 Legg de to-fots-by-4-fot brett på kanten langs utsiden og slutter på fortauet området. Skjær dem til den lengden du trenger i endene. Trekk tre markør innsatsen som du går. Kjør dem sammen med styrene og spikre sammen med konkret form negler. Rull opp strengen slik at du ikke reise på den. Skjær en to-fots-by-4-fots screed styret seks inches bredere enn bredden på fortauet og former. Du vil bruke dette til å spre eller avrettings betongen nivå med toppen av skjemaet. Spre en 1-1 / 2 tommers lag av sand i bunnen av grøften.

4 Lay forsterkende tråden inne i skjemaet for å styrke skive. Skjær det til å passe inn i formene.

5 Bland opp betongen i henhold til produsentens instruksjoner. Ikke gjør det for tynt og soupy da dette svekker betong og bremser innstilling.

6 Start mikseren. Når du er klar, hell betong i en trillebår. Fra den ene enden, tømming av trillebåren i skjemaet. Avrettings våt betong flat med toppen av skjemaet. Bruk to av fire avrettingsmasse bord. Arbeid styret frem og tilbake over de beste kantene av formen og jobb deg mot unpoured slutten av skjemaet.

7 Hold helle last etter last langs form, mens spre betong med påstøpen styret. Når du har screed seks eller åtte fot gange, gni overflaten med oksen float å tvinge ned noen samlet nær overflaten. Når du er ferdig, gå tilbake og avretter en annen inndeling.

8 Trowel overflaten av betongen når det begynner å stivne. Løft den fremre kanten av sparkelen litt mens du drar sparkelen frem og tilbake over overflaten. Fuktighet bør jobbe seg opp til overflaten som du gjør. Sparkel til slutten av turen. Edge skive med edger verktøy, avrunding kantene på fortauet. Endelig markere skive hver fjerde fot med T-plassen og scorer et grunt spor bredden på fortauet med grooving verktøyet. Dette hjelper skive utvide og kontrakt i varme og kulde. Rengjør betongblander og verktøy.

9 Test børste overflaten forsiktig med en innkjørsel kost når det er nesten vanskelig. Kosten bør la lyse striper på betongoverflaten, men ikke skade den. Hvis skive er tørr nok, starter på slutten du først helles og jobbe deg ned på tur, feiing og tilbake ett pass per seksjon. Lyset kost finish vil hjelpe fotgjengere unngå å gli.

10. Fjern de tre innsatsen med en klo hammer og klubbe og dra opp formplatene etter at betongen har herdet over natten. Rydde opp i området og du er ferdig.

Hint

  • Det er 41 poser hvis du kjøper 80-pund poser, 54 seksti pund poser og 82 førti pund poser. Hvis du trenger .4 yards av betong, for eksempel, og brukte 40-pund poser, ville regnestykket være 0,4 x 82 = 32,8. Rund opp til 39 poser og kaste i en for godt mål i tilfelle du var litt av.
  • Bruk vernebriller når du arbeider med betong. Sterke kjemikalier i blandingen kan skade øynene dine.
  • Bruk lange ermer og bukser og hansker for å beskytte huden din.
  • Hvis du blir våt med betongblanding, skyll av og skifte klær. Ikke la våt betong mix på huden din. Det vil brenne.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com