Hvordan søke murstein pavers til Concrete

February 28

Hvordan søke murstein pavers til Concrete


Bruke murstein pavers enn eksisterende betong er gjort ved hjelp av tynne stykker av murstein, vanligvis mindre enn 1 1/2 inches i tykkelse. Brick utleggere kan dramatisk oppgradere utseendet vanlig, grå betongflater. Siden betong er en så langvarig og sterkt materiale, som gjør det til et passende grunnlag for murstein pavers. Bruk av murstein pavers til betongfundamentet er lik i metoden for å legge fliser på gulv.

Bruksanvisning

1 Mål betongoverflaten for å finne arealet. Tilsett 5 prosent til dette tallet, og tar beregningen med deg når du kjøper din murstein pavers. Den ekstra 5 prosent vil utgjøre kutte feil og / eller eventuelle murstein pavers som kan komme skadede fra fabrikken.

2 Fyll lave flekker på betonggulvet med en avrettingsmasse etter anvisningen på pakken. Slipe ned ujevnheter med en gulvsliper. Bruk en 4- til 8-fots nivå for å sikre at betongen er flat og jevn.

3 Tøm betongoverflaten av støv og skitt med en push kost.

4 finne midten av to motstående sider av betonggulvet ved hjelp av målebånd. Ta et kritt linje mellom disse to punktene. Gjenta prosedyren for de andre to motsatte sider, slik at du har to kritt linjer som skjærer hverandre i midten. Skjæringspunktet mellom de to kritt linjene er utgangspunktet for murstein paver installasjon.

5 Mix tynn-set mørtel med vann i en bøtte ifølge pakken instruksjoner. Sett inn en drill utstyrt med en åre mikser inn i tynne-set og bland til klumpfri. Bland ikke mer tynn-set at du er i stand til å bruke i løpet av en 20-minutters tidsramme, fordi det begynner å stivne raskt.

6 Spre den tynne-set over betongen med sporene på kanten av sparkelen. Inneholder arbeidsområdet til om en 3-fot bred plass ved startpunktet du opprettet tidligere med kryssende linjer i kritt.

7 Trykk murstein pavers inn i tynne-set, danner ønsket mønster eller design. Skill murstein paver jevnt fra de omkringliggende pavers med flis avstandsstykker mot hver side. Fortsett å spre Thinset, trykker pavers og bruke flis avstandsstykker til du kommer til et område hvor du trenger å justere størrelsen på en eller flere murstein pavers.

8 Mark murstein pavers med kritt der du trenger å kutte for at stykket til å passe. Skjær de merkede murstein pavers med en våt sag, og trykk dem inn i tynne-set til slutt anvende utleggere til betongen.

Ni Tillat den tynne satt til å herde i en time. Fjern flisen avstandsstykker og påfør et jevnt lag med murstein sealer til alle pavers med rulle. La murstein sealer tørke over natten.

10 Bland fliser fugemasse i en 5 liters bøtte, eller en mindre beholder, avhengig av størrelsen av betongområdet. Se på pakningen instruksjonene på flis fugemasse for fullstendig blanding informasjon. Spre fugemasse over felles linjer med en fugemasse flyte. Bruk float å tvinge fugemasse inn i hver murstein joint. Angle fugemasse flyte 45 grader og tørk fugemasse fra ansiktet av murstein pavers. La fugemasse for å stille over natten for å herde og tørke.

Hint

  • Brick utleggere kan også baken mot hverandre, noe som eliminerer behovet for avstandsstykker. For å bruke eller ikke bruke flis avstandsstykker er basert på individuell smak.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com