Typer Sanitær Toaletter

May 15

Typer Sanitær Toaletter


Flere nye utbygginger i hjemmet toalett utforming har bidratt til framveksten av flere sanitære avfallshåndtering metoder. Visse typer toaletter med eliminere behovet for avløp helt. Tresko kan resultere i avløpsvann sikkerhetskopiering og smitte over på toalettet og inn i hjemmet bad. Ved å eliminere avhengighet av offentlige kloakknettet, kan huseiere eliminere muligheten for tilstoppede toaletter eller blokkerte kloakkrør.

kompostering toaletter

Bedre teknologi og produksjonsteknikker i kompostering toaletter har tillatt dette ren og hygienisk toalettsystem innendørs. Kompostering toaletter arbeide uten å koble til kloakknettet. Kompostering toaletter flush avfall i en containment kammer. Oppvarmet luft blir blåst inn i kammeret og fordamper all fuktighet fra avfallet. Naturlig forekommende bakterier bryter ned den gjenværende tørre avfallet og composts det inn i en tørr og enzym-rik jord. Avfalls kamrene blir deretter tømt i et verksted eller hjem hage seng og brukes til å fylle jord og næringsstoffer. Eliminering av eventuelle syer linjer skaper en mer hygienisk toalett som det er ingen avløp eller kloakk problemer å bekymre seg for.

brenne Toaletter

Brenne toaletter fungerer svært likt kompostering toaletter i at det ikke er avløp eller kloakk hookups nødvendig. Brenne toaletter inneholder et papir foring i bollen. Avfall er deponert i foringen, og hele pakken faller inn i et kammer som ligger under toalettet. Inne i kammeret er et elektrisk drevet forbrenning enhet som automatisk spark på når enheten er tømt. Papiret liner og alt avfall blir deretter redusert til aske. Asken blir enten kastes eller brukes som kompostering materiale i en hage.

macerating Toaletter

En macerating toalett har en avdeling i nærheten av toalettet som inneholder en roterende kniv, som sliper fast avfall og toalettpapir i en fin flytende masse kalt slurry som deretter pumpes ut gjennom hovedkloakknettet. Dette systemet gjør at potensialet for tresko i rør fordi alt materiale er hakket opp i fine partikler som strømmer gjennom standard størrelse væske avløpsrør. En standard to-tommers diameter rør er alt som er nødvendig for mating av oppmalte avfall i hovedkloakk. Dette skaper mer sanitære forhold, fordi det er svært liten sjanse for at en tresko kan forekomme, og dermed eliminere behovet for å rense ut pluggene eller avtale med tett og overfylte toaletter.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com