Wrench Spanner Verktøy

March 25

Wrench Spanner Verktøy


Et verktøy eller skiftenøkkel er en type verktøy som hjelper deg grep og slå objekter, spesielt nøtter og bolter. Den gir deg dreiemomentet som trengs for å løsne og stramme disse stedene. Begrepet nøkkel er ofte brukt av amerikanerne mens skiftenøkkel er hva britene kaller dette verktøyet. Verktøyene er nøyaktig det samme. Ulike skiftenøkler kan du utføre forskjellige jobber.

Double End

Den doble fastnøkkel har to åpninger på hver side av skaftet. Disse åpningene passer forskjellig størrelse muttere og bolter. Vanligvis er denne type skiftenøkkel er en del av et større sett, og det begrenser antall skiftenøkler som du trenger. En skiftenøkkel fungerer på to forskjellige størrelse stedene. Ifølge Integrert Publishing, denne type skiftenøkkel er også nyttig hvis du trenger å komme under eller bak gjenstander og når du ikke kan se objektet som du trenger for å løsne eller stramme.

Regulerbar

En skiftenøkkel har en enkelt åpen hode som skyves til høyre eller venstre, avhengig av størrelsen på objektet som du arbeider. Den har en liten ring som du flytter enten oppover eller nedover. Vanligvis håndtakene på disse nøkler har enten ingen belegg eller et gummihåndtak. Velg gummihåndtak siden det øker komforten og det forbedrer din generelle grep, noe som reduserer sjansene for at skiftenøkkelen vil gli ut av hendene hvis håndflatene bli svett eller fet.

Enkelt Open End

Den eneste fastnøkkel bare har en åpning på den ene side av skaftet. Ifølge Integrert Publishing, lengden av den åpne ende skiftenøkkel aksel avhenger av størrelsen av kjeven. De to hovedtyper av enkelt åpne skiftnøkkel er bygging og ingeniør. Konstruksjonen skiftenøkkel har en lang skaft som smalner inn et punkt, som hjelper deg med justering punch. Integrert Publishing indikerer at byggingen skiftenøkkel og fremst brukes når manipulere tunge gjenstander. Det er også brukt av folk i byggebransjen. Ingeniørens skiftenøkkel har en lang, flat tykk håndtak, som hjelper deg grep skiftenøkkelen bedre. Bruk dette for blind vedlegg eller fjerning, spesielt når du arbeider med elementer under eller bak andre elementer.

moment~~POS=TRUNC

Momentnøkkel er en flat skiftenøkkel med en tynn håndtak. I sentrum av skiftenøkkelen er summe som forteller deg nøyaktig hvor mye dreiemoment som du søker. Den skiftenøkkel hodet er plassert på undersiden av skiven. Bruk denne skiftenøkkel når du trenger å bruke en eksakt mengde dreiemoment til et objekt. Alltid null ut skiftenøkkel før du bruker det igjen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com