Hvordan Grow wheatgrass Fra Wheatberries

July 3

Det vi kaller hvetegress og hvete bær er faktisk frøplante form av hvete og frø, henholdsvis. Wheatgrass har mange felles husholdning bruker, og dets helseeffekter har blitt mye spioneringen. Mange innlemme wheatgrass juice i sine dietter eller lagre leiligheter av wheatgrass å mate små beite kjæledyr som kaniner eller marsvin. Voksende din egen wheatgrass er en enkel og rimelig måte å sikre at du har en klar tilførsel.

Bruksanvisning

1 Skyll hvete bær grundig før du legger dem i en bolle og dekker dem med dobbelt så mye vann som det er hvete bær. Legg et håndkle eller cheesecloth over bollen og la sitte i minst åtte timer.

2 Skyll hvete bær og la dem forbli fuktig (men ikke våt) i ytterligere 12 timer. I løpet av denne tidsperioden, skyll dem minst en gang. Etter denne perioden, bør hvete bær har begynt å spire.

3 Spre et lag med kompost eller jord over en grunne voksende skuffen, omtrent to inches dyp.

4 Spre spiret hvete bær over overflaten av jorda. Hvete bær skal dekke hele området, og bør være meget nær hverandre i et enkelt lag.

5 Mist hvete bær med vann og dekk med en presenning for å hindre sollys fra å nå frøene.

6 Fjern presenning etter to dager, eller når du merker grønne stilker som kommer fra hvete bær. På dette punktet wheatgrass kan bli utsatt for sollys.

7 Fortsett å vokse i ytterligere fire til fem dager, vanning daglig. Når wheatgrass er mellom 3 og 4 inches høy, kan det høstes.

Hint

  • I varme områder, legge en liten dråpe av blekemiddel til den opprinnelige hvete bær soaking for å hindre bakterievekst.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com