Dekorere ideer med Brown i en tradisjonell Bath

May 20

Dekorere ideer med Brown i en tradisjonell Bath


Dekorere med en nøytral skygge, for eksempel brun, kan utfylle tradisjonelle badet. Du kan legge til sprut av brun hele badet i en rekke måter, noe som skaper et attraktivt aksent farge i rommet ditt. Rich sjokolade brun er en varm, men praktisk skygge til å bruke på badet, som det skjuler skitt og sprut av sminke eller andre rester vil ikke være opplagt.

Dusjforheng

Velg et dusjforheng i en rik brun. Hvis du ikke finner en allerede gjort dusjforheng som passer din smak, kan du lage en med en favoritt sjokolade-hued stoff. Se etter tekstur eller et mønster for å gi dusj gardiner litt dybde. En damask mønster i en brun eller tan, for eksempel, ville fungere godt.

håndklær

Fyll inn håndkleet bar med brune håndklær og vaskekluter. Velg en solid-farget brun her, slik at håndklær blanding med dusjforheng og konkurrerer ikke med det. Vurdere å forlate disse håndklær opp for innredning for å holde den skvett brun på veggene, og bruke andre håndklær etter et bad eller dusj.

Tilbehør

Innlemme andre brune aksenter på badet. En strukturert brun rug vil holde føttene varme når du går ut av dusjen, og det vil gjenspeile din dekorative fargevalget også. Brown tilbehør, fra tannbørste holdere til såpe retter, kommer i en rekke stilarter, fra moderne metall til rustikk bambus. Velg en stil som passer din smak å piffe opp den brune på badet.

Maling

Paint en aksent vegg sjokoladebrun. Hvis badet får mye naturlig lys gjennom vinduer eller takvinduer, kan en mørkere aksent vegg legge balanse. Male et bad vegg som får mye naturlig lys. Hvis badet er ikke så lyssterk, velger en lysere nyanse av brunt, slik som taupe, for aksent vegg.

inventar

Dine baderomsinnredning kan også gjenspeile din brun dekorative ordningen. Bytt ut håndtakene på skuffene dine med dype bronse seg. De trenger ikke å matche perfekt, men mørkere nyanse - i motsetning til, si, en sølvhåndtak - utfyller de andre brune aksenter på badet også. Erstatte den nåværende lampen med en som har en tilsvarende mørk finish. Eller, legger speil med rik bronse eller brune rammer over din forfengelighet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com