Hvordan du bytter Valve Seal på My Hoover Steam Vac

April 23

Når vannet begynner å lekke fra Hoover Steam Vac du kan ha en dårlig ventil tetning. En dårlig ventil tetning kan erstattes med en ny del for å løse problemet. Skifte i ventil vil kreve at du finne plasseringen av ventilen på Steam Vac. Du kan bytte ut ventilen forseglingen på Hoover Steam Vac ved først å få en erstatning ventil for din modell av støvsugeren.

Bruksanvisning

1 Trekk ut strømledningen for Steam Vac fra stikkontakten.

2 Koble fra og fjern vanntanken og oppsamlingstanken fra Steam Vac. Trekk opp tankene å løsne plast snap-kontakter og deretter ta ut tankene.

3 Trekk opp på den øverste delen av munnstykket og deretter ta det ut av maskinen. Dette vil utsette ventilen segl som er plassert under tankene.

4 Skill gummiproppen eller ventil segl fra plastventil. Sett den gamle ventilen segl til side og deretter sette inn en ny pakning inn i Steam Vac.

5 Sett plastventil tilbake i gummiproppen eller ventil tetning.

6 Trekk tilbake på Steam Vac å løfte fronten av maskinen opp av gulvet. Sett munnstykket tilbake på plass og trykk ned for å feste den til støvsugeren.

7 Sett vanntanken og oppsamlingstanken tilbake på plass på støvsugeren. Plugg Steam Vac tilbake i stikkontakten og slå den på for å se om lekkasjen har blitt fikset.

Hint

  • Bruk av for mye kraft når du fjerner vanntanken og oppsamlingstanken kan skade plastforbindelser.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com