Hva fargerike blomster jeg kan plante Utenfor at kaniner ikke spiser?

June 27

Hva fargerike blomster jeg kan plante Utenfor at kaniner ikke spiser?


De fleste gartnere vet hvor utfordrende det kan være å holde kaniner unna sine blomster. Hungry kaniner spise på oppblomstringer av flere blomst varianter. Likevel kaniner vet å unngå visse blomster fordi de gjør dem syke. Det er disse typer blomster som du vanligvis kan plante utenfor uten bekymring for at kaniner skal spise dine blomstrer.

impatiens

Kaniner misliker impatiens fordi de gjør dem svært syk når forbrukes. Disse planteproduserende blomster vokser opp til 12 inches høy. Impatiens trenger jord med god drenering og skyggefulle områder å vokse. De produserer blomstrer i flere farger, inkludert lilla, rød, hvit, gul, rosa og fiolett.

Ageratum

Kaniner spiser ikke ageratum. Ageratum plante blomster om våren og fortsetter å blomstre inntil ankomsten av den første frosten. Det er en kondensert plante som vokser i 8 tommer klynger. Den produserer rosa, lavendel, rosa og hvite blomster. De trenger full sol og grunnforhold som gir mulighet for god drenering.

Lammets Ører

Lamb øre er en staude som kaniner vanligvis ikke spiser. De vokser i løpet av våren. Det kan nå opp til 18 inches høy. Den foretrekker områder med delvis skygge og trenger jord med god drenering. De produserer fløyels vedheng formet som ører og lavendel blomster.

Vinca

Vinca er en lettstelt plante som trenger mye sollys. Det er en hardfør plante som tåler forholdene med tørke. Det er egnet for de fleste grunnforhold, men foretrekker jord med sure egenskaper. Den produserer rosa, hvite og røde blomster. Vincas er høyere planter som kan nå opp til 2 fot høy. Kaniner generelt unngå Vincas.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com