Hvordan oppdatere utseendet på gamle Skapdører

April 9

Hvordan oppdatere utseendet på gamle Skapdører


Oppdatere utseendet på gamle skapdører med et friskt lag med farget gel flekken, mørkere tre tone beis eller maling. Ta med levende farger til skap og kjøkkenet ved å male dørene i to nyanser av samme farge, lys i midtparti og mørkt på trim overfor. Legg til ny maskinvare, og de gamle skapdører vil se friskt og nytt. Du kan finne alt utstyret du trenger for å fullføre dette prosjektet på ditt lokale Oppussing butikken.

Bruksanvisning

1 Ta ut de gamle skapdører fra skap; også fjerne maskinvare fra dørene. Plasser skruene og maskinvare sammen i en plastpose slik at ingen av delene forsvinner.

2 Slip ansiktet og på baksiden av tre skapdører med lys sandpapir. Fjern eventuelt slipestøv fra overflaten med en fuktig klut. For metall skap, rengjør overflaten med en god husholdning avfettingsmiddel. En 50/50 blanding av hvit eddik og varmt vann fungerer og er også miljøvennlig.

3 Update tidligere farget skap med et nytt strøk med beis i en mørkere farge enn den gamle flekken. Farget gel flekker er også et alternativ hvis du liker tanken på å nyte tre korn av den gamle døren gjennom en fargerik finish. Du kan også velge å male over farget skapdører, bare påføre et lag med primer først. Hvis du planlegger å male to farger på samme dør, tape av trim og male sentrum først. Fjern tapen og la malingen tørke helt. Tape av midtstykket og deretter male trim overfor.

4 Maling eller beis baksiden av dørene først, deretter snu dem å oppdatere fronter. La hvert lag av belegg tørr før du legger et nytt strøk. Metalliske dører bør males med metall maling for å hindre mot rust.

5 Kjøp ny maskinvare for å fullføre den oppdaterte utseendet på gamle skapdører. Legg merke til den konfigurasjonen av hull for maskinvaren og kjøpe ny maskinvare som passer. For eksempel, hvis din gamle dører har håndtak sikret med to skruer som er 3 inches fra hverandre, håndtak med en 2 tommers mellomrom mellom skruene vil ikke fungere med mindre du bore et nytt hull, slik at den gamle utsatt. Legg maskinvare og erstatte dører på skapene.

Hint

  • Heve dørene som du er ferdig med dem, slik at du bedre kan nå kantene. Plassere dem på suppebokser vil gjøre utslaget.
  • Påfør maling eller beis i samsvar med produsentens anvisninger for sliping og tørre tider.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com