Hvordan bygge en hevet blomst seng, Fence planker

September 7

Hvordan bygge en hevet blomst seng, Fence planker


Konstruere en hevet seng hage krever litt tid, krefter og kjennskap til verktøy, men investeringen vil bli tilbakebetalt mange ganger i løpet av de fordelene en hevet seng hage gir. Når eksisterende jord er dårlig, kan rik sykdomsfri jord bringes inn for å fylle hagen. Weed infestation er holdt til et minimum siden hagen er over bakkenivå. Hevet sengen hage kan bygges fra nye gjerde planker, men er også en god måte å gjenbruke et gjerde som du har erstattet. Fence planker er vanligvis laget av råte-resistente sedertre, og deres bredde - 6 til 8 inches - er en ideell høyde for en hevet seng.

Bruksanvisning

Stille innlegg

1 Velg et nivå sted for de opphøyde bed hagen som tilbyr tilstrekkelig drenering og eksponering for sterkt sollys i 8 til 10 timer hver dag. Plasseringen må nyte rask luftsirkulasjon mens beskyttet mot rådende vinder av et gjerde eller uthus.

2 Mål omkretsen av opphøyde bed hagen og merk den av med innsatsen og streng. En ideell størrelse for hagen er 4 fot lang og 6 fot bred, noe som gjør innsiden av hagen kan nås fra alle kanter.

3 Grav et hull, 2 fot dyp og 8 inches i diameter, i hvert hjørne av hagen sin omkrets.

4 Place 2 fot i hver av de 4-by-4-av-4-fots-poster hvert hull. Legg skitt gradvis rundt hver stolpe, stamping det godt ned som det er plassert i hullet med enden av en kort lengde av to-til-fire. Kompakt jord for å gi maksimal støtte rundt hvert innlegg. Hvert innlegg må være oppreist og nivå, målt ved et vater.

Stille Walls

5 gravingen 2 inches bred og 2 inches dyp fra post til post. Mål fra ytterkanten og opp mot hvert innlegg.

6 Plasser en 4-fot lange gjerdet planke mot de to innlegg på den ene enden av hagen. Line opp hver ende av planken med oppreist 4-by-4 innlegg. Bruk en hammer til å forsiktig tamp planken ned i grøften før det er nivå og på linje med kanten av hvert innlegg.

7 Drill tre 3/8-tommers hull i enden av planken og inn i den opprettstående stolpe. Fest planke til de loddrette stolper med 3/8-by-5-tommers galvaniserte skruer. Linje opp den andre enden av planken med den andre stolpen og skru dem sammen. Gjenta prosessen på den andre enden av opphøyde bed hagen.

8 Legg en seks fot lang gjerde planke på den ene siden av opphøyde bed hagen og stille opp hver ende med oppreist 4-by-4 innlegg. Bruk en hammer til å forsiktig tamp planken ned i grøften før det er nivå og på linje med kanten av hvert innlegg.

9 Drill tre 3/8-tommers hull i enden av planken og inn i den opprettstående stolpe. Fest plankene til oppreist innlegg med 3/8-by-5-tommers galvaniserte skruer. Linje opp den andre siden av planken med innlegget og skru dem sammen. Gjenta prosessen på den andre siden.

10 Fyll hevet seng med en blanding av sandholdig leirleirjord endret med Sphagnum torvmose og organisk materiale som bark, tre chips eller moden kompost. Legg blandingen langsomt og jobbe det inn i eksisterende dyrket jord.

11 Plasser en annen 6 fot lang gjerde planke på toppen av hver eksisterende og fest dem til innleggene. Gjenta den samme prosessen med 4 fot lang gjerde planke på hver ende av opphøyde bed hagen.

12 Legg den endelige styrene, ved hjelp av den samme prosessen til endene og sidene av opphøyde bed hagen. Sag av overskytende 4-by-4-by-fire føtter innlegg.

Hint

  • Hurtigsettende betong kan også benyttes for å stabilisere de fire stående hjørnesøyler.
  • Stolpehull diggers og instruksjoner om hvordan du bruker dem er tilgjengelige fra utleie butikker.
  • Legg et lag av landskapet stoff i bunnen og opp sidene av opphøyde bed om jorda er sand og sannsynlig å sile ut fra mellom plankene.
  • Lumberyard vil kutte innlegg og bord til ønsket lengde om ønskelig.
  • Se etter jordkabler eller gassledninger før graving oppreist stolpehull.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com