Lawn Grub Treatment

July 13

En felles fiende av huseiere over hele landet, plen grubs spiser grasrota, forlater plenen med store brune flekker. Den unge japanske biller, disse skadedyr også tiltrekke rovdyr, for eksempel føflekker, som forlater verftet full av hull, og da vokst, de voksne billene wreak nytt kaos på hageplanter. En effektiv behandling plan kan beskytte skjønnheten i plenen.

Oppdager Grubs

Å vite hvordan å oppdage grubs er nøkkelen til tidlig forebygging. Grubs skape brune flekker i en plen som ligner en "teppe" når trukket opp --- som i det hele tatt komme opp i en klump, siden grub har spist bort rotsystemet. Biller legger sine egg i midtsommer, så de klekket grubs begynner å forlate sitt preg på sensommeren og tidlig høst. For å undersøke alvorlighetsgraden av et angrep, grave opp en liten del. Hvis det er mer enn fem grubs i en kvadratmeter område, dere som trenger omfattende behandling for å stoppe ytterligere skade.

Behandling

Bruk insektmidler som behandling så snart du oppdager grubs, i midtsommer til sen høst, når bakken er fortsatt varm og larvene er fortsatt nær overflaten. En fjær program vil ikke fungere fordi grubs er sovende dypere i jorda. Når de er større, de slutte å mate. Våren regner også hemme effektiviteten.

Finn et insektmiddel riktig for din situasjon --- Dylox er nødvendig for å stoppe et angrep og arbeider på sensommeren å falle, og Mach-2 fungerer best for forebyggende programmer tidlig i sesongen. Mach-2 bidrar til å holde egg fra klekking, mens Dylox dreper hatchling grubs som beiter på produktet.

Hvis du leter etter en mer naturlig behandling uten bruk av kjemiske insektmidler, vil et besøk til din full-service hagesenter gi deg en rekke alternativer. Milky Spore er en sykdom spore du kan spray på plenen. Spore vil ikke skade plenen, men vil drepe larvene fôring. Når anvendt, vil spore formere seg og dekker plenen. Nematoder er små ormer som frigjør en skadelig for grubs og japansk biller bakterier. Hagesentrene selger nematode programmer i en flytende form for å spre ormer.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com