Baseball Room Ideer for Toddler Boys

May 4

Baseball Room Ideer for Toddler Boys


Design en baseball pjokk rom for en travel liten fyr som allerede viser interesse for denne sporten. Dette temaet gir fleksibilitet fordi du kan pynte med alle slags farger siden baseballag presentere uniformer med gule og grønne, hvite og røde striper, blå og svart og lilla og hvitt mønster. Du kan også bruke pastellfarger siden rommet er for en ung gutt og deretter dekorere med baseball innredning.

Røde og hvite rom

Showcase en rød og hvit baseball rom med lag som Red Sox. Maling røde og hvite vertikale striper på veggene eller male alle vegger røde og deretter male en baseball kant rundt i rommet. Heng opp innrammede lagets drakter og finne andre lag innredning aksenter, for eksempel lamper, leker og hatter. Dette rommet kan også en hvit seng med rød sengetøy og gardiner for å matche. Plasser puter formet som baseballs på sengen. Et barn bord med en stor baseball malt på toppen fungerer godt i dette rommet, sammen med baseball tepper og bean bag stoler. Plasser en kurv fylt med plysj baseball leker i hjørnet av rommet og satt en rad av baseballs sammen din lille fyren vinduskarmen.

Cartoon-stil Baseball Rom

Det kan være lurt å dekorere en tegneserie-stil baseball rom for en pjokk som elsker lyse farger. Male veggene grønn eller gul, avhengig av hva din sønn liker og deretter pryder veggene med tegneserie baseball merket klistremerker. Du kan funksjonen tegneseriefigurer iført baseball uniformer, baller, flaggermus og andre tegneserieaktige symboler. Paint møblene grønn med røde og gule skuffer og pryder toppen av kommoder og andre møbler med leketøy iført baseball gear.

Blue Room Ideas

Blå går bra i noen gutt pjokk rom, så det blå hvis du liker fargen og innredning alternativer. Du kan male veggene babyen blå eller har striper utstillingsvindu hvitt sammen med lyse og mørke nyanser av blått. Paint en baseball kant rundt i rommet og har blå baseball innredning. Din pjokk kan også gjerne se alle slags blå baseball caps rundt hans rom. Heng opp kroker langs kanten på toppen av rommet og deretter plassere en rekke blå caps på krokene. Har blå eller hvite møbler sammen med baseball mønster sengetøy eller blått sengetøy. Dekorer hyller og andre områder av rommet med baseball leker og innredning.

andre ideer

Din pjokk baseball rommet kan også vise frem et stort teppe som ligner en baseball-feltet. Har en stor baseball scenen veggmaleri på veggen med spillere og hele feltet. Installer grønne hyller og plass bean bag stoler formet som baseballs eller hansker på rommet. Fyll opp lekekassen med plysj baseball leker. Du kan også finne lamper med en base som ser ut som en stor baseball sammen med baseball klokker. Dessuten kan vimpler og batting hjelmer henges på veggene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com