Hvordan legge til en Lattice Shade Cover Over en Patio

May 7

Hvordan legge til en Lattice Shade Cover Over en Patio


Tillegg av et gitter patio dekker vil gi et fint filtrert sollys effekt til utendørs oppholdsrom. Det er ikke en vanskelig gjør-det-selv-prosjekt, og hvem som helst med noen elementære snekring ferdigheter kan fullføre prosjektet i en dag eller to. Følg disse enkle trinnene nedenfor for å bygge din egen gitter skygge dekke.

Bruksanvisning

1 Legg ut området på betong patio som du vil at gitteret perm til skygge. Marker steder for støtten innlegg av terrassen dekker. Disse bør være plassert i hjørnene av den frittstående side av overtrekket og 10 fot i mellom.

2 Bruk en elektrisk drill og en mur litt å bore 1/2-tommers hull i betongen i sentrum av innlegget steder. Setter et 1/2-inch ekspanderende murverk forankringsbolten inn i hvert hull. Bruk en ekspanderende mur anker bolt og en matchende nøtt å feste en 4x4 post anker på hvert innlegg sted.

3 Sett 4x4 innlegg i hver av innlegget ankere, sjekk for lodd og fest en sikker måte med innlegget anker maskinvare. Midlertidig spenne innleggene ved å bruke 2x4 trelast naglet til innlegg og strekker seg til bakken i en vinkel.

4 Mål og kutte to stråler til størrelse fra 2x8 trelast. Disse vil tjene som en dobbel stråle som skal festes på hver side av toppen av støtten innlegg og kjøre lengden av den frittstående side av kledningen (se bilde). Bor hull på toppen av støtten innlegg for 4-tommers lang, 5/8-tommers bolter som skal brukes til å feste disse bjelkene til innlegg.

5 Drill matchende hull på bjelkene som gjør at bjelkene som skal festes i flukt med toppen av støtten innlegg. Hev bjelkene en av gangen og fest dem på hver side av støtten innlegg med 4-tommers bolter, skruer og skiver.

6 Fest bjelkekleshengere hver 16 inches på midten til fascien styret i hjemmet taket. Gjør dette ved å bruke treskruer som trenge hele veien til takstolene bak takfotbordet. Fest tilsvarende bjelke hangarer hver 16 inches på midten på innsiden strålen knyttet til støtten innlegg.

7 Mål og kutte bjelkene fra 2x6 trelast som skal kjøre fra fascia bord til bjelkene, sette dem i bjelke hangarer, og fest med tre skruer.

8. Sett 4-x-8-fots paneler med gitter på toppen av bjelkene ved hjelp av treskruer. Kutt gitter til størrelse om nødvendig. Maling eller beis trelast og gitter for å matche, og din gitter veranda skyggen dekker er fullført.

Hint

  • Bruk trykkimpregnert trelast og behandlet gitter for langvarig beskyttelse mot elementene. Hvis gitteret ikke er behandlet, bruke en vann fugemasse.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com