Hvordan erstatte kassetter på en Premier omvendt osmose system

May 14

Hvordan erstatte kassetter på en Premier omvendt osmose system


Omvendt osmose vannrenseanlegg av Premier er utstyrt med interne filterpatroner som hindrer sediment og rusk fra å komme inn drikkevannsforsyning. Premier anbefaler å skifte disse filterpatroner hvert halvår. Hvis filtrene ikke erstattes, kan den akkumulerte smuss, slam, rust eller annet rusk påvirke utseende eller smak av vannet. Det er viktig å følge de riktige trinnene når du skifter filtrene for å sikre at de er riktig installert.

Bruksanvisning

1 Slå av vannforsyningen off som fører til omvendt osmose system. Vri ventilen med klokken til den stopper.

2 åpne kranen koblet til omvendt osmose-systemet. La alt vannet renne fra tanken til den er helt tom. La systemet sitte i noen minutter for å trykkavlaste etter tømming av tanken.

3 Vri omvendt osmose modulen som er nærmest deg klokken for å fjerne det. Tøm vann fra modulen. Kast den gamle filterpatronen.

4 Vri de resterende modulene for å fjerne dem. Tøm vann fra modulene og fjern og kast de gamle filterpatroner.

5 Sett inn et nytt filter patron inn i modulen som ble fjernet sist. Skift modulen. Vri den mot klokken til den sitter godt fast.

6 Sett inn et nytt filter kassetten inn i nest siste modulen som ble fjernet. Bytte ut modulen på samme måte som den foregående modul.

7 Sett inn et nytt filter patron inn i modulen som ble fjernet først. Sett modulen ved å vri den mot klokken.

8 Slå på vannforsyning ventilen mot klokken for å slå av vanntilførselen igjen til filtrering systemet.

9 Åpne omvendt osmose system kranen. La kranen åpen til vannet begynner å piple ut. Dette gjenoppretter trykket til systemet. Lukk kranen.

Hint

  • Det kan ta fire til seks timer for vannfiltrering tank å fylle opp.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com