Hvordan legge ved en propan tank til en Char-Broil Grill

December 7

Nyt velsmakende grillet mat med din Char-Broil gassgrill. Utendørs grilling legger en annen smak til maten enn det du kan oppnå innendørs. Mens det er noen uenighet om hvorvidt mat tilberedt på gassgriller eller kull griller smaker bedre, noen fakta er klare - gassgriller er mindre rotete og enklere å vedlikeholde. Før du kan kaste at biff på Char-Broil gassgrill, må du først koble propan tank til det. Denne tanken gir den nødvendige drivstoff til grillen.

Bruksanvisning

1 Plasser propantanken i det angitte stedet under grillen. Skyv festearmen over toppen av tanken for å feste den på plass.

2 Skru alle bryterne på grillen til "Off" posisjon. Vri knotten på propantanken til "Off" posisjon ved å vri den med klokken.

3 Fjern beskyttelsesdekselet på utløpet av propantanken. Disse vanligvis trekke rett utenfor.

4 Juster grillen regulator i vertikal posisjon med tanken, og skyv regulatoren mutter på gjenge tilkobling av propantanken. Vri med klokken til for hånd.

Hint

  • Hvis du lukter propangass til enhver tid under drift av grillen din, du sannsynligvis har en lekkasje. Undersøk alle slanger, koblinger og utstyr for å finne lekkasjen før du fortsetter å grille.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com