Hvordan henge tunge gardiner

September 24

Hvordan henge tunge gardiner


Gardiner laget av tungt materiale kan blokkere lys inn vinduene mer effektivt enn en ren og lett materiale gardin, men tyngre gardiner har sine ulemper. Den ekstra vekten av materialet krever at du investere mer arbeid i hengende prosessen. Hvis du ikke ordentlig feste gardiner til veggen, kan de falle ned. Din hardt arbeid vil lønne seg, men når du tar en titt på de nye gardiner.

Bruksanvisning

1 Mål bredden og høyden på vinduet du vil henge gardinene over. Din gardin stang bør være minst 5 inches lengre enn vinduet ditt er bredt.

2 Kjøp en solid gardin stang som tåler vekten av dine gardiner. En spinkel aluminium gardinstang vil ikke alltid skjære den, så velge et sterkere gardinstang laget av et mer pålitelig metall slik som stål.

3 Kjør en stud detektor over veggen der du vil henge gardinen. Tunge gardiner trenger en sterk forankring, så du trenger for å feste gardin stang parentes direkte til studs av veggen. Lett markere stendere med en blyant, slik at du kan finne dem senere.

4 Velg en plassering for gardin stang parentes avhengig av plasseringen av veggen stenderne. Bruk stenderne som er på hver side av vinduet, slik at teppet vil strekke seg over distansen over vinduet.

5 Mål lengden på gardinene for å vite hvor høyt du må plassere parentes. Hvis gardinene når helt ned til gulvet, kan de forårsake problemer. Installere gardin stang parentes slik at gardinene henge minst 3 inches fra gulvet mens de fortsatt dekke hele vinduet.

6 Merk av riktig plassering av gardin stang konsollene med en blyant. Plasseringen vil være avhengig av plasseringen av tappene og høyden vil henge opp gardiner. Sørg for at de to merkene er nivået på begge sider av vinduet så gardinene ikke henge i en vinkel.

7 Hold brakettene til veggen der du har tenkt å installere dem. Markere stedet der du må installere en skrue med en blyant. Ta ned parentes.

8 Pierce veggen med en spiker på hver plassering der du vil sette inn en skrue for å holde parentes. Hullet trenger bare å være en fjerdedel av en tomme dype.

9 Hold braketten tilbake på plass. Linje starten hullet opp med skruehullet, og sett skruene gjennom hullet for å feste braketten til veggen (gjør dette for alle parentes).

10 Fest gardinene til gardin stang. Forskjellige gardiner vil ha ulike hengende metoder, så undersøke gardiner for å finne ut hvordan de skal henge på gardin stang.

11 Løft stangen til brakettene og la den hvile på dem. Vent noen minutter, klar til å fange gardinene i tilfelle de faller. Test stabilitet av brakettene ved å forsiktig rykke på endene av teppet for å se om de vil falle.

Hint

  • Hvis du ikke kan nå noen pigger når du installerer brakettene, må du installere gips ankere. Gips ankere grep dine skruer i gips og bidra til å gjøre dem sikrere.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com