Box Springs & Madrasser Informasjon

January 28

Box Springs & Madrasser Informasjon


Å få en god natts søvn er viktig for god helse. Finne de rette boksen fjærer og madrass kan være nøkkelen til å få det god søvn. Den beste måten å finne riktig madrass sett er å gå til madrassen butikken, sparke av deg skoene og legge seg ned. Hvis madrassen og box springs satt føles ikke bra i butikken, er det ikke kommer til å være komfortabel for å sove formål.

Funksjon

En madrass sett løser to primære funksjoner: støtte og komfort. Støtte kommer fra systemet med innerspring spoler som fungerer som ramme for madrass og boksen springs. Ulike selskaper har ulike måter emballasje disse spoler. Noen gjør spolene uavhengige av hverandre, mens andre selskaper binde alle spolene sammen. Comfort faktorer inn med belegg på madrassen og box springs samt lag av myk polstring over innerspring spoler. Uansett hvor god støtte systemet er, hvis padding ikke dekker metall spoler riktig, madrassen kan fortsatt være for ubehagelig.

typer

Madrass sett kommer i en rekke størrelser, stiler, tykkelser med en lang rekke priser for å matche. Noen madrasser har enkel møbeltrekk for sine gulvbelegg, mens andre har plysj pute topper sydd på toppen av madrassen for å gi et ekstra lag av komfort.

Størrelse

Søvn sett kommer i fire standardstørrelser: tomannsrom, dobbeltrom, dronning og konge. The king bed har to varianter: vanlig konge og California konge, som er lengre og smalere enn vanlig konge. Boks våren tykkelse kommer i en standard 9-tommers høyde og en lavere profil 6-tommers høyde. Madrasser kan være så tykk som 14 inches.

betraktninger

Tenk søvn stil når du kjøper en madrass og spiralfjærer. Noen som sover på magen trenger en annen grad av støtte enn noen som sover på ryggen eller sider. En annen faktor når du kjøper en søvn sett er størrelsen på rommet. Det er også viktig å faktor i størrelsen på dører og korridorer for å få satt inn på soverommet. Høyden på sengerammen må også faktor i å tykkelsen på søvn satt til å tillate for enkel å komme inn og ut av sengen. Dersom side av sengen er også et sete, kan spesiell støtte i madrassen og box springs være nødvendig for å unngå slitasje på sidene av sengen ut.

Garanti

Den virkelige testen for komforten av en madrass og boksen springs er å sove på det i flere netter. Selskapet som selger søvn sett bør gi rom for en passende returrett i tilfelle søvn settet ikke passer kjøperen. Madrassen sett bør også ha en lang garanti som dekker spoler samt padding og ytre lag.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com