Populære Florida Yard Planter

January 29

Hurricanes rykke trær og strippe sikring av sine blader. Planter er pakket mot vinterkulden. Jordsmonnet er sand. Luften er salt. Velkommen til utfordringene med å skape en vellykket Florida landskapet. Temperaturene i alle fire Florida planting soner variere. Men med den generelle tropisk klima, spruter av regn som faller i noen minutter hver dag i de fleste årstider, konstant sol og tidsbestemt vanning tilgjengelig for boliger, plante en frodig, vilt fargerik hage er oppnåelig. Nøkkelen er å bruke trær, planter og blomster som er innfødt til staten.

Native Florida Trees

Nesten halvparten av alle trærne som finnes i Amerika er innfødt til Florida. Ved hjelp av innfødte i Florida yards nesten garantert å lykkes. Skadedyr er også sjeldnere i innfødte trær. Palmer er den mest brukte av trærne, med de høye kongelige og kål palmer vokser til høyder på opptil 100 fot. Queen palmer brukes i grupper på tre i mange verft, og gir en dekorativ bakken scape. Amerikansk kristtorn og stigende skallet sypress, sort oliven, live eik og gumbo limbo er flere innfødte trær som vokser med hell i Florida soner.

Native Busker

Busker er avgjørende for Florida landskap og verft som de gir personvern mellom nær hverandre hjem. Adams nål har en hvit blomst som blomstrer om sommeren; østlige coralbean avgir røde frø i høst; coonties har oransje frø for vinteren; og den amerikanske skjønnheten Bushs lilla blomster blomstre om våren. Den røde firebush blomstrer året rundt. Hvis du har dyr som vandrer i gården, holde seg borte fra Lantana busk som å spise det vil gjøre dyret syke.

Native Blomstrende Vines

Vines er populære i Florida som gjerde dekorasjon eller for krypende langs siden av et hus. The Carolina gule Jessamine avgir en gul blomst på våren, mens den sørlige honeysuckle røde blomsten blomstrer i sommermånedene. Den lyse oransje blomst på trompet Creeper er til stede i løpet av våren og sommeren, og legger strålende farge til enhver verftet. Alt vokser i sandholdig jord som finnes i de fleste av staten og krever lite vedlikehold annet enn trimming.

Native Flowers

Florida er en tilstand av ytterpunktene. Den høye sommervarmen, sporadiske vinter fryser, høy luftfuktighet og jord som består hovedsakelig av sand er en utfordring til vekst av selv de mest hardføre blomster. På den positive siden, blomstene er vanligvis av en dramatisk fet farge, typisk for tropisk klima. Canna lilje er en staude som blomstrer dyp oransje og gule blomster, mens Crinum lily viser mørk rosa blomstrer med hvite striper. Den levende Purpursolhatt er tolerant av dyp skygge eller delvis sol, noe som gjør den ideell for bunndekke under trær.

beskyttede Planter

Florida innfødte ville planter er beskyttet mot fjerning av statens Plant Protection Law. Sea havre og sjø druer, som hindrer erosjon, er spesielt nyttig i områder kanter Atlanterhavet og Mexicogolfen. Det er ulovlig å fjerne disse innfødte gang plantet i yards eller langs grensene av offentlig eiendom.

invasive Plants

Inviterer til plantevekst av mange typer, har Florida måtte sette i gang en invasiv plante liste og gjøre planting av flere arter ulovlig. Hurricanes også figur av hensyn til å velge verksted dine planter, som busker og trær som ficus rykke lett i kraftig vind. Brasilianske pepper og Melaleuca trær er blant de over 100 illegale kjent som "skadelige ugress". De invasive kudzu vil innhente et verksted, trær og busker, og selv vandre rundt i undergrunnen i sin raskt spre overtakelse av en eiendom.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com